UNSA promovisala 61 doktora nauka i umjetnosti: Zvanje koje nosi radost i odgovornost

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Klon

BOŽE SAČUVAJ 70% STANOVNIŠTVA SU NAM DOKTORI NAUKA A DJECA NAM NE ZNAJU RJEŠAVATI LOGIČKE ZADATKE NA NIVOU SEDMOGODISNJAKA. PLUS ŠTO NAM JE DRŽAVA MANDARINA A NE BANANA DRŽAVA. ŠTA SU TO OVI DOKTORI NAUKA DOPRINIJELI NAUCI I KOJA SU TO NJIHOVA NOVA DOSTIGNUĆA. FUJ

nasvasta

Ćestitam pametnim i ćestitim primjercima Bosanaca,ali nažalost negine vam biro ili sunce tuđeg neba ,trenutno politićke oligarhije više vole polupismene tupane sa falš diplomama iz štamparija Kiseljak Travnik Vitez Brćko Široki koje su osmišljene da bosance unište intelektualno ,a koje preferiraju neprijatelji BiH i bosanaca SDA HDZ SBB ASDA SDP zlo za napredak ćestitog i pametnog .

robot

da se ne lažemo, današnja BiH bacelor diploma je daleko ispod prijeratnih srednoškolskih diploma, a o srednjem i osnovnom obrazovanju ne treba ni pričati. posljednje čavle u njihov ljes pandemija upravo zakuzava niste ni svjesni koliko velik nam je ovo problem. zalosno.

/ Najnovije