UNSA o vjerodostojnosti isprava prof. dr. Sebije Izetbegović

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Očekujemo konačan pad..

KINEZ

SVE JE KORUMPIRANO I LAZNO.

071

S obzirom da su dokumenti nevjerodostojni, logično je i bilo za očekivati da su podaci o pacijentima na KCUS-u također nevjerodostojni. Zašto su falsifikovani podaci o prekidima u dotoku kisika? Zašto su falsifikovane čitave dokumentacije o pacijentima, toku terapije, uzroku smrti? Zašto su mijenjani datumi smrti pacijenata? Da se ne vidi koliko ste ih odjednom podavili? Kakva "šefica", takva i institucija. KCUS - seoska klanica. I neka se svaki doktor gore zapita da li poslije svega ovoga i dalje treba da bude doktor. Mi se uveliko pitamo. Čast izuzecima, ali ako žele da se vide, moraju se boriti za čast svoje profesije. Šifra: Lova se uzima kada kaplje suza.

Sumnjivo lice

Jel UNSA radi novinara jedino kontroliše Sebijino školovanje ??? kontrolišite onda sve jer su nekim novinarima i ostali sumljivi.

registriran

Ipak ce biti Propalicu za usi, pa preko kapije.

Sveubija bez diplome?

koja je razlika, ionako je ubila stotine ljudi po ugledu na Krepanog sa Kovaca. Cilj opravdava sredstva.

nasvasta

Tromajku li vam naša djeca pozavršavala redovno državne fakultete a SDA ASDA SBB nije im ni šansa data ,odoše u tuđe države ili kod tajkunskoh govana radit za minimalac 6 dana u sedmici ,dok lažovi nehljebi sa diplomama iz štamparija uživaju u sigurnosti javnih firmi,i tako ti magarci tupani mogu dići kredit kupiti stan ženiti se i rađati tupane to je cilj SDA ASDA SBB

Dudek Krivousti Njofra

@Sve ubija... Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba....

Mostar

Neka vjestica dostavi dokumentaciju i svima nam konačno začepi gubice. Nikada se to nece desiti

Sveubija je nasljednik Krepe sa Kovaca

do jucer se Bookiir jos i krio iza hanume ali sad je jasno ko od Izmetbegovica juniora ima muda. SDA je zlocinacki projekat koji propada na putu mladih muslimana.

MrziteljPDA

Treba poštenom čovjeku otprilike 5 minuta i jedan telefonski poziv da se utvrdi vjerodostojnost diplome. Mi od svega pravimo sapunicu! Sebija i diploma,Osmica i diplome jer čovjek je toga naštampao u p.m,slučaj Dragičević,pa slučaj Memić i sve se to vrti godinama a realno sposobnoj ekipi ne treba više od pet do deset minuta po slučaju! Dodikova zloupotreba helikoptera,zaduživanje entiteta po lihvarskim kamatama ili Čovićevo maltretiranje logoraša su posebna priča

Bošnjo ima stav i kad pojma nema! Jedinica za glupost

jednostavno je nemoguće imati superiorno znanje u svim oblastima kao što to naš dragi Bošnjo ima. Reci ne znam, ili nisam siguran, ali pokušaću da saznam. Nemoj biti kao Bošnjo!

Dudek Krivousti Njofra

@ bošnjo ima stav...Churchill NISAM sreo gluplji NAROD od Rvata narod koji uvijek nešto traži a to što trazi NEZNA sta je to i to hoće ODMAH

Viktorija

Ona radi sta hoce sad je vrijeme kad je raskrinkana da pokupi prnje i da ide

Nino

Svi znaju sa tu ništa nema.. Samo se razvlači.. Veliki krivac je i tadašnji dekan Mulatbegovič, ili kako se već preziva.. Podilazoi Aliji...i on treba debelo odgovarati. Nema ona ni valjanu specijalizaciji.. Sve zbrčkala za 14 mjeseci i to u poraću.. Skoro 11 godina studirala, na zamor završila faks, pa da bude profesor na istom tom fakultetu..

Pametnom isaretom dosta

Ona da je akademski obrazovana i zavrsila legalno fakultet nebi bila takva bahata nju su svi legalni nervirali

/ Najnovije