Sraman čin: Uništeni grafiti "BHF" i "Srebrenica" u Brčkom

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

Ovo je izgleda sve genetski poremeceno. I pocnu kukati kako ih neko ugrozava. A svaku drzavu su uhrozili gdje god su sepojavili. Fuj

Gost

Ako grafiti nisu dozvoljeni treba ih uništiti. Ah da, neki su dozvoljeni kao i naci-fašizam Bošnjaka koji je čak i poželjan.

Karamba

Ovo je izgleda sve genetski poremeceno. I pocnu kukati kako ih neko ugrozava. A svaku drzavu su uhrozili gdje god su sepojavili. Fuj ka Nema Htio ti to ili ne geni su nam zajednicki. Ono sto je istina da olosa i smeca ima na sve strane. Pa i kad su zlo cinili, nazalost, sistem je bio isti. Prema tome pokusaj napisati nesto o, npr. Smitsonian muzeju. Sta znas o njemu, ili Bulonjskoj sumi kod Pariza, ili Branderburskoj kapiji u Berlinu. Pokazi koliko si pametan.

Dikuca

Gost- usuti vise

biblioteka

Ovo je izgleda sve genetski poremeceno. I pocnu kukati kako ih neko ugrozava. A svaku drzavu su uhrozili gdje god su sepojavili. Fuj ka Nema Htio ti to ili ne geni su nam zajednicki. Ono sto je istina da olosa i smeca ima na sve strane. Pa i kad su zlo cinili, nazalost, sistem je bio isti. Prema tome pokusaj napisati nesto o, npr. Smitsonian muzeju. Sta znas o njemu, ili Bulonjskoj sumi kod Pariza, ili Branderburskoj kapiji u Berlinu. Pokazi koliko si pametan. ka Karamba<< Karamba!!! Izgleda gospon da vama ni muzeji, ni sume, ni kapije, koje nabrajate, nisu pomogle da prikrijete, ili preskocite, vas nacionalizam. Sistem je bio isti...Nevjerovatno koliko vam nedostaje barem jedna biblioteka...

Komentar

Ne palim se na ovo vise Znam da su izbori Sta ce sljedece rezirat?

Da

Ovo je izgleda sve genetski poremeceno. I pocnu kukati kako ih neko ugrozava. A svaku drzavu su uhrozili gdje god su sepojavili. Fuj ka Nema Misliš na sebe i svoje?!

/ Najnovije