Unija veterana BiH: Najavljujemo otpor bilo kakvim idejama o 'mirnom razlazu u BiH'

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Samo da vam kukovi ne poiskaču u toj energičnosti ;)

Koel

200 hiljada za 3 dana spremnih i pod oruzijem braniti drzavu kao i 92 mnogi se zavaravaju da mogu nesto napraviti protiv drzave

Ma jbš coronu i 18 mrtvih dnevno

kad nas napadne Slovenija ja cu prvi braniti ove “veterane” Cuvajte se da nezaglavite kod Sebilje i da vas Bookir “iz prve rike” posalje na Vlakovi

Srbin

Raspad BiH je neminovan! To će se sigurno dogoditi u narednih 5, ili deset godina, ali će do toga sigurno doći! Nije Janša zaboravio dogovor Milana Kučana, Janeza Drnovšeka, i Slobodana Miloševića o odlasku Slovenije iz SFRJ! Krst je krst uvijek bio! Samo polako...

071

Veterani, a šta mislite da se bavite ozbiljnim stvarima? I tako zadnjih 25 godina? Ovakve šuplje ne bi imale prolaza u ozbiljnom društvu odraslih ljudi gdje ne dozvoljavaš sve ove godine da te melju gladni papci dok ti bacaju prašinu u oči o Srbima, Hrvatima i Bošnjacima.

Koel

Ukidanje manjeg entiteta rs genocidnog je nemoimovnost to ce se desiti u narwdnih 5-10 gosina milom ili silom

miki

Prisajedinjenjem matici ukida se entitet, Srbija na vracama ;)

miki

I svima lepo ;)

Srbin

Ukidanje manjeg entiteta rs genocidnog je nemoimovnost to ce se desiti u narwdnih 5-10 gosina milom ili silom ka Koel Hrvati su shvatili sa kim su vezali zastavu! Jadniče, tu se junačiš sa nekakvim prijetnjama o ukidanju Republike Srpske, pa šta ti misliš, da su Amerikanci glupi, pa definisali Republiku Srpsku, kao REPUBLIKU SRPSKU, a BiH samo kao "Bosnu i Hercegovinu", bez prefiksa Republike??? Idi malo na portale u RH, npr večernji hr, 24 sata hr, jutarnji hr, pročitaj malo mišljenja o tvojoj BiH, i prognoze, pa će ti valjda stvari biti malo jasnije! Suoči se sa istinom!

Koel

Srbine ja sam vas mlatio i 92-95 nije mi tesko ponovo samo ti dodji u bosnu a ne laj iz amerike majmune

Dem borac

200 hiljada za 3 dana spremnih i pod oruzijem braniti drzavu kao i 92 mnogi se zavaravaju da mogu nesto napraviti protiv drzave ka Koel a ko bi to ratovo,bakir,sebija,novalic,fikret.bolje vam je da nepricte o ratu.ovdje moze doci samo do rata izedju nas bosnjaka.to hest naroda nahednoj strani i politicara i lopova na drugoj.

ABC

Na kojim drogama vas Sebija drzi pa da nakon 27 godina ne vidite da je BiH duboko podjeljena drzava? Ekonomski, politicki, vjerski, nacionalno... Rasapad je neminovan. Samo je pitanje kada ce se to desiti. Rata nece biti jer ce Bakir izgubiti i ta 4 kantona koje mu je babo Alija ostavio u amanet. Ako krene u rat imati ce protiv sebe i Srbe I hrvate, kao i Srbiju i Hrvatsku. Bjezite od Bakira i talibanske SDA dok vas jos ima bivsa bravo muslimani!

Koel

Ah sto se BIA nakotila na bosnjackim portalima u zadnjih 15 dana se maximalno angazovali sa bezbroj nicova ne brinite radi i nasa obavjestajna sluzba znamo vas dzaba se upinjete neka vucko vam da platu barem

Travnik

Na kojim drogama vas Sebija drzi pa da nakon 27 godina ne vidite da je BiH duboko podjeljena drzava? Ekonomski, politicki, vjerski, nacionalno... Rasapad je neminovan. Samo je pitanje kada ce se to desiti. Rata nece biti jer ce Bakir izgubiti i ta 4 kantona koje mu je babo Alija ostavio u amanet. Ako krene u rat imati ce protiv sebe i Srbe I hrvate, kao i Srbiju i Hrvatsku. Bjezite od Bakira i talibanske SDA dok vas jos ima bivsa bravo muslimani! ka ABC ma i vecina Muslimana zeli da nestane ovo sranje od drzave,ovo sto sda poltroni pisu za sendvic o patrotizmu,macku o rep.nek se raspise referendum garantujem da ce biti preko 70% za mirno razilazenje i unistavanje ovog lopovskog sistema drzave.

Srbin

Ah sto se BIA nakotila na bosnjackim portalima u zadnjih 15 dana se maximalno angazovali sa bezbroj nicova ne brinite radi i nasa obavjestajna sluzba znamo vas dzaba se upinjete neka vucko vam da platu barem ka Koel tzv bošnjaci su jeftina izmišljotina, i podvala, izmišljena nacija, ni Srbi ni Hrvati vas ne priznaju kao takve!

Veteran 35

Jel' ovo Unija veterana kantonalna, općinska ili .... Zbog radnih mjesta, privilegija, zakona idr. podijelili su i borce na stotine nekakvih organizacija a i zbog lakšeg manipulisanjima borcima. Kad im zatrebaju onda se istih sjete .Zašto Unija ne zastupa interese svih boraca?

Koel

Dosje te u Bosnu vlasi a ne iz daljine pisete gluposti da vidite ko bi ratovao nista se vi ne brinite za nas ima nas masalla

ja

sta se botova nakotilo brate mili

Srbin

Dosje te u Bosnu vlasi a ne iz daljine pisete gluposti da vidite ko bi ratovao nista se vi ne brinite za nas ima nas masalla ka Koel ima vas, biće posla za nas! Bez krvi nema države!

No

Ma možete se vi ovdje na portalu prepucavati koliko hoćete, i ratovati, ali u stvarnosti, nema šanse da vam iko više ide u rat! Za koga! I zašto?! Za lopove, da se još više bogate! Nikad više!

nbs

200 hiljada za 3 dana spremnih i pod oruzijem braniti drzavu kao i 92 mnogi se zavaravaju da mogu nesto napraviti protiv drzave ka Koel pa jado jadni bilo vas je 50-60 hiljada naoruzanih u sarajevu a tzv vojska rs 10-15hiljada i sta ste uspjeli odbraniti TREZOR i to vam je uspjeh kakve ste vi kukavice i smradovi

/ Najnovije