BiH, Hrvatska i Srbija složno 'za': UN usvojio rezoluciju kojom se osuđuje ruska invazija

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šta je Mile

Šta je bolan... I vučko čkapi... Hahahaha.. Ja fkt neznam šta je ljepše.. Gledati kako Smrdija i the Forest Republic tonu k`o Titanik ili djelovanje Bayraktara po ruskim tenkovima.. SLAVA UKRAJINI

Kadrija

opa, ostade Laktasenko sam

Vidi i Vucic

Da je rusija mrtva zemlje narednih 20 godina. Nema para bez EU.

JA1

Hvala Dodiku, on ce najvise uraditi da nas ubrzano prime u EU i Nato. Slava Dodiku

budite oprezni

Ne radujte se unaprijed. Glasanje ne mora znaciti da je Srbija okrenula ledja Rusiji. Mozda je ovako glasala caki uz odobrenje Rusije. To su lukave drzave. Mozda cekaju sljedecu priliku da ponovo bace oko na Bosnu.

riwriu

@budite oprezni Pa naravno. Pod pritiskom muljatori kažu sve što treba, i sutra nastave po starom. I vrlo je moguće da je ovo urađeno u saradnji sa Putinovom administracijom, jer Putinov režim će sada učiniti sve da sačuva svoje posljednje pulene u Evropi - Dodika i Vučića. Srpski svet je doslovce prepisan Ruski mir, ideologija vanjske ruske politike koja je i osnova za ovaj ekspanzionistički manijakalni rat. Kao što srpski nacionalisti stalno tule kako su Crnogorci Srbi, tako i Putin stalno tuli kako su Ukrajinci Rusi. I onih 40 miliona Ukrajinaca koji se sa tim ne slažu, dobiće metak u čelo. Sve ovo je već viđeno ovdje devedesetih, i nastavlja se i dalje, jer korumpirana Evropa svo vrijeme podilazi majmunima na Balkanu, dok se normalni građani u talasima iseljavaju. Propast politike Evropske unije i NATO na Balkanu devedesetih i sadašnje divljanje Putina koji pravi skoro istu predstavu su u direktnoj vezi.

/ Najnovije