Umro Zdravko Kandić, optužen za ubistvo blizu 100 Bošnjaka na području Nevesinja

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gorio u

paklu za vijeke vjekova.

Avenger

Krepalo đubre Genocidaško, a trebalo ga je naći prije i oguliti. Vidite da su sva ova zločinačka đubrad iz okoline Mostara ili iz okupiranih dijelova Sarajeva završili u Trebinju, zauzeli onako fin grad da nastave srbovanje. Šteta što Kandića ne kandisasmo.

6e6f7

Zašto su mu djeca živa?

Vicko

Znaci sve ide po planu. Ne treba zuriti. Cekamo da svi pomru pa da zatvorimo predmete i optuznice, ili da ih uopste ne pokrecemo.

Pseto lipsalo

U grob mu se SRREMO i na kosti TRUHLE .Zemlja mu kosti izbacivala mira ni spokoja nemao u paklu da gori, duša prljava mu smiraja ne našla.Cijelo mu pokoljenje prokleto bilo sreće neimali crninu vječito nosili

6019

Ko zna jeli umro ili je sanduk prazan a on u Srbiji.

visocica 1662

Posrati mu se na grob i mrtve kosti.

***

***

@Milos

Teska zemlje tebi i tvojoj djeci.

balack

Djecu svoju sahranio

Kija

***

***

***

A tebi

Lijepe riječi su ukras!

Montirana optužnica koja bi svakako pala

*** ka Kija

I ti

paklu za vijeke vjekova. ka Gorio u

Montirana optužnica svakako bi pala

Krepalo đubre Genocidaško, a trebalo ga je naći prije i oguliti. Vidite da su sva ova zločinačka đubrad iz okoline Mostara ili iz okupiranih dijelova Sarajeva završili u Trebinju, zauzeli onako fin grad da nastave srbovanje. Šteta što Kandića ne kandisasmo. ka Avenger

Princip nevinosti vazi dok se ne osudi

Princip nevinosti dok se ne osudi. Imali su 30 godina vremena da su imali dokaze osudili bi ga.

Optužnica sablonski napisana

Optužnica nije potkrijepljena *****ijalnih dokazima a jos manje svjedocima

Optužnica sablonski napisana

Optužnica nije pokrivena *****ijalnih dokazima a jos manje svjedocima

/ Najnovije