Umro osuđeni ratni zločinac Radoslav Brđanin

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Novinar u mirovini

Kolega novinaru, moram reagirati na naslov, ispravkom krivog navoda! Točnije bilo da ste napisali: ''Crk'o je osuđeni ratni zločinac Brđanin''. Hvala!

Kakva steta..

..sto se nije duze patio..

Novinar u mirovini

Kolega novinaru, moram reagirati na naslov, ispravkom krivog navoda! Točnije bilo da ste napisali: Crko je osuđeni ratni zločinac Brđanin...Hvala!

Zong

Krepao kako i dolikuje. Prevrtao se od muke i mrtav.

Pravda

Kretao. Lipsao. Ratni zločinci ne umiru

Bosanac

Crkla zlocinacka zivotinja

00

Toplo se nadam da će svaki dokazani ratni zločinac skončati na ovaj način !

Miki

Napokon lijepa vijest Miki... Krepo ti ovaj brđanin.. Još samo da takvi ko ti krepataju i mmmmm... Šteta je samo što se nije duuugoooo patio. Nadam se da če neko u tvojoj kući dugo, dugo se patiti... i onda pričaj laprdaj šta hoćeš! Jer, karma je čudo!!! ka :D Kakva karma kada tvrdite da je srpska vojska usla u skelane i bratunac i ubijala srpske civile iz zasjede. Znas li ti uopste sta znaci karma muslimanu dvozubi. Prvi put vas zastitio nato a pitanje je da li ce drugi put jer zavisi sta mu ponudite.

Vera

Baš lepo da se srpska himna zove Bože pravde, jer Biga ima i pravedan je.

tabasco

mrš u pakao

Baton

teška mu zemlja bosanska,abd davila ga i mrtvog

Krajem 60-ih

Ovaj ugledni Srbin, slavljen i postovan, je kao student gradjevisnkog fakulteta u Sarajevu prisiljavao u studnetskoj kantini studenta arapa da jede svinjetinu. To je tada proslo nekaznjeno, vjerovatno uz podsmijeh onih koji su to trebali sankcionisati. ***

/ Najnovije