Ultimatum penzionera FBiH: Hitno povećanje iznosa najniže penzije ili izlazimo na ulice

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Penzioner

Kako ih nije stid, sve su pokrali i pare iz fonda trose ko da im je babovina i prave diskriminaciju unutar kategorija penzionera, a sebi podijelili 'pomoc' od 1080 KM.Sramota i jad.

567

Zašto namjerno pogrešno prenosite vijesti. Savez penzionera traži povečanje svim penzionerima od 4,35 % a ne samo onim sa najnižim penzijama jer na taj način jednim otima a drugim daje što je vlada već uradila. Moraju se znati razlike ko je na koji način došao do penzije . Najveći promašaj u državi je PIO i ova vlada.

savez

Moze li mi neko reci ko je izabrao rukovodstvo Saveza penzionera?

Huso

Jedite vnago svim penzionerima treba redovno povećavati kakva je razlika 450 ili 550 ili 650 km katastrofa niko od njih ne može preživjeti mjesec

/ Najnovije