Ukrajinka udata za Bosanca nije zatražila azil, mora napustiti BiH?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Izlaz,ulaz

Ima lijek i za to,izidjete iz ove banana drzave na jednom granicnom prelazu i uđete na drugi i opet mozete ostati mjesec dana.sta cete kad nam je sve mimo svijet.

Hajde ne glupirajte se !!

Yebbllo vas uvjerenje o nekaznjavanju !! I da,samo za protokol : eki Cunista :-D :-D

Plavi

Pa ovo je STRAŠNO, BiH koja je proživjela istu šprancu kao sad Ukraina NEMA RAZUMJEVANJA za te jadne ljude. Zaboravili su kako ih je CIJELI SVIJET udomio. Dao status kao i svojim građanima. Ja sam svjedok tomu, jer imam familije od USA, Kanade, cijele Europe do Norveske. Hrvatska je udomila preko 10 000 ukrajinaca. A u BiH jedino Međugorje ozbiljno prihvata izbjeglice. Tužno mi je gledati ravnodušnost BiH građana.

Dajestsvakako

I Zehride, mislis li ti ikad prestati bjezati. 91 razgulio iz Bosne. Ukrajina te primila. Sad razgulio iz Ukrajine.Trebaju ti zabraniti i Bosna i Ukrajina dolazak. Moj Zehride..

AsAsova

Sramota.. Kako ljudima objasnit da smo mi taoci politickih kartela u vlastitoj drzavi ?? Svim srcem bi voljeli pomoc, ali.. I nama su nekad pomagali, lijepo bi bilo uzvratit to na neki nacin, ali.. taoci smo poglavica i njihovih uhljeba a oni su trenutno zauzeti tim ko ce sta pljackat u buducnosti.. Gorilla je nasa drzava niko se od njih pocesao nije, zemljotres ko javilo se par njih al vise za reklamu nego za pomoc.. Cijene luduju a oni opljackali rezerve pa ih pogasili, pare zadrzali. U najtezim vremenima najvece poreze imamo, budjet je istorijski pun.. Bore se ko hijene zadnje za dio tog budjetskog kolaca, uopste nisu prisutni u BiH-a realnosti.. Kako da pomognu ?? Nemoguce, nema vremena..

/ Najnovije