Ukinute sve mjere zabrane optuženima u predmetu Dženan Memić

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Anthony

Mislim da je Feraget zaglibio u svim svojim bezočnim lažima. Šteta je velika što je, da bi slučaj iskoristio za ličnu promociju, izmanipulirao jadnu porodicu Memić. Užas je sve ovo. Nadam se da će Mutapi da iscijede svaki dinar od Ferageta za klevetu, narušavanje ugleda i nanošenje psihičke boli. O porodici Memić, zbog njihove boli, ne vrijedi trošiti ni riječ.

Gost

Muriz, Feraget i njihov politički mecena Konaković da isplate odštetu svima koga su tužili i godinama maltretirali svojim bezožnim lažima.Da isplate sudske troškove koji nisu mali i da Muriz odgovara zbog uvistva svoga sina. Dao je djetetu pištolj kako je sam priznao i ko zna kome se dijete zamjerilo !

Prevens

Nije Feraget zaglibio nego ova država u kojoj sve prolazi. Takav sud će i aktere afere Respiratori proglasiti nevinim. A Muriz je izgubio sina i pustite se lažnog morala i saosjećanja, vido se da su vam samo pare na pameti.

Ne sam Ifete

Ifet mora odgovarati za oslobadjanje Seferovica i za sve sto je smutio.

Prevens

Ifet mora odgovarati za oslobadjanje Seferovica i za sve sto je smutio. ka Ne sam Ifete Nije ih Ifet oslobodio nego sud.

Ne sam Ifete

Ifet mora odgovarati za oslobadjanje Seferovica i za sve sto je smutio. ka Ne sam Ifete Nije ih Ifet oslobodio nego sud. ka Prevens<< Uz pomoc Ifeta i Muriza. Kad si vidio da advokat ostecenog i optuzenog sjede na istoj strani mislim na kantonalni sud i vrhovni sud i jos obukose majcu dzenanovom katilu i poslije zajedno izjavu daju. Prijetili sudijama pred sudjenje vrsili demontracije .oni su vec kazenjeni ne treba njemu druga kazna osim cinjenice da je oslobodio ubice. Nedo bog nikom

,

Pod zakletvom ,a ne rade svoj posao nego uzmu lovu od nalogodavca i prst u uho ,na kraju ce jos momka rahmetli optužiti da se sam ubio takvo je nase sudstvo!!!

Prevens

Ifet mora odgovarati za oslobadjanje Seferovica i za sve sto je smutio. ka Ne sam Ifete Nije ih Ifet oslobodio nego sud. ka Prevens<< Uz pomoc Ifeta i Muriza. Kad si vidio da advokat ostecenog i optuzenog sjede na istoj strani mislim na kantonalni sud i vrhovni sud i jos obukose majcu dzenanovom katilu i poslije zajedno izjavu daju. Prijetili sudijama pred sudjenje vrsili demontracije .oni su vec kazenjeni ne treba njemu druga kazna osim cinjenice da je oslobodio ubice. Nedo bog nikom ka Ne sam Ifete<< Dosadili ste i Bogu i narodu sa tom mantrom da je Muriz obukao majicu sa Dženanovim likom Seferovićima. Smrdi ovdje toliko toga, toliko insistiranje da je bila saobraćajka, uništavanje dokaza, evo digli su se (advokati, botovi i ostali) da prekinu i ovo suđenje. Dovoljno je pročitati par postova po forumima koje pišu plaćenici da se vidi mržnja prema porodici Memić. Muriz je sina izgubio, narod je svjestan kakva pravila ovdje vladaju i ko nam kroji sudbinu. Zato i bježimo iz ove zemlje. Njemu neka je Bog na pomoći, a ubice, pomagači i ostala bagra jednog će dana pred Božiji sud, nadam se. Ovdje pravde nema i neće je biti.

Alijansa

Na klixu lik koji piše pod nickom ArmadiHose postavlja presude koje nisu još dostupne široj javnosti, unaprijed najavljuje "moguće scenarije" tipa da će sudija Perić izreći opomenu Feragetu (što se odmah i desilo na prvom ročištu), da neće biti nove istrage. Pa ko je ovdje lud? Odakle dolaze ti podaci????

Prevens

Dosadili ste i Bogu i narodu sa tom mantrom da je Muriz obukao majicu sa Dženanovim likom Seferovićima. Smrdi ovdje toliko toga, toliko insistiranje da je bila saobraćajka, uništavanje dokaza, evo digli su se (advokati, botovi i ostali) da prekinu i ovo suđenje. Dovoljno je pročitati par postova po forumima koje pišu plaćenici da se vidi mržnja prema porodici Memić. Muriz je sina izgubio, narod je svjestan kakva pravila ovdje vladaju i ko nam kroji sudbinu. Zato i bježimo iz ove zemlje. Njemu neka je Bog na pomoći, a ubice, pomagači i ostala bagra jednog će dana pred Božiji sud, nadam se. Ovdje pravde nema i neće je biti.

/ Najnovije