Predstavljen izvještaj: U koliko slučajeva je prekrešno pravo na slobodu vjere?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MAHABHARATA

Popustite malo s tom vjerom. Do rata je narod postio ako je htio, niko nikog nije prisiljavao, vjerovao ko je htio, slavio ko je htio, i bilo fino. Sad nas udaviste preko medija, nabijate na nos Ramazane, Bozice, ko sta kuha, kako se treba ponasati, i sl. Ne treba nam to sve znamo.

Infidel

Potrebno je predstaviti izvještaj o tome koliko je puta ugroženo pravo na slobodu OD vjere.

Ghost

Vi uopste niste bitni, dosadni ste I nepotrebno dobijate prostor u medijima. Svi slave sta hoce, mole se kad I kome hoce I nema nikakve potrebe da talasate.

/ Najnovije