Provokacija: Željeli obilježiti tzv. dan RS u Vijećnici, dobili odbijenicu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Trebali su ih pustit i pohapsit kad dođu!

Koel

Sad treba podnijeti tuzbu za nepostivanje odluke ustavnog suda za doticne kazna od 3-5 god zatvora

071

Slavi tamo negdje u genocidnoj tvorevini.

svasta

kakav genocidno defektni izmet

U bosanskim smo sumama danonocno, u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom! Spremni i odlucni da je odbranimo kao i 92. Garantujemo vam da ovaj put nece biti entiteta! ARMIJA I PATRIOTE BOSNE I HERCEGOVINE!

.

Hodidjed

Hajde sada idioti polako i pažljivo pročitajte šta ste napisali! Koliko mržnje ste ovdje prosuli nije normalno.

Hugo

Hajde sada idioti polako i pažljivo pročitajte šta ste napisali! Koliko mržnje ste ovdje prosuli nije normalno. ka Hodidjed Pa to su pripadnici religije mira, dobri Bosnjani. Vidjecemo sta ce Benjamina kazati kad ovo procita.

DUDEK Krivousti Njofra

Djikanluk se liječi motkom...VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba .

PD

Necuveno,to obraza nema, narod bez svijesti

PD

@radiosarajevo.ba blokirajte ovog sto koristi naziv GENOCIDASI,covjek nije normalan blokirajte sve koji psuju,koji nemaju kulture ni ne znaju sta je to! radiosarajevo.ba UOZBILJITE SE !

PD

@GENOCIDASI i svi oni koji su ti ovaj komentar lajkali : SRAM VAS BILO ! kako bi bilo da mi citamo da neko od njih nama psuje nasu djecu? SRAM VAS BILO

/ Najnovije