U Sarajevu uhapšena novinarka i aktivistica Nidžara Ahmetašević

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Flojd

I meni isto to dođe svaki dan. Nevjerovatno je koliko smo pali zbog naše policije koja već godinama kažnjava uglavnom normalne građane dok se grle ljube i opraštaju sa papcima, mafijašima i sličnim.

Zbog onog sramnog cina,nebi ti meni izasla iz bajbuka barem 20 godina!

Bio sam na mjestu dogadjaja.Koji vokabular,koje psovke je ova kuja upucucivala, sta je sve lajala.pljuvala policiju!Treba te drzati u zatvoru kujo dok ne krepas.Fuj ,fakat mis e gade ovi komunisti i ovi iz"cetvorke"svakid an sve vise i vise!

UZAS!

OVO FAKAT NEMA VISE SMISLA.OVI KOMUNISTI,MASONI I ATEISTI IZ OVE NAKARADNE CETVORKE SU STVARNO PRESLI SVE GRANICE.,JEDNO JE REPLICIRATI, DRUGHO JE RAZGOVARATI ALI RIEJCNIK OVE TZV NOVINARKE I TZV AKTIVISTICE(NE ZNAM CEGA I KOGA A I KO JE PLACA ZA SVE OVO) JE DNO DNA.SVI KOJI SMO SE TU ZATEKLI SMO SE ZGROZILI NA NJEN RIJECNIK. OVAKVE TREBA NE SAMO UZ ATVOR , VEC PRVO NA LIJECENJE , PA ONMDA U ZATVOR JER SU BOLESNI.ODVRATNA JE BILA,FUJ!

Gost

Dokaz koliko su glupi ljudi u tim udruzenjima jeste traziti da se pusti na slobodu osoba za koju ni ne znas sta je pocinila, pod kojim okolnostima i sve ostalo sto moras znati da trazis pustanje na slobodu. Ili da se pusti samo zato jer je aktivistica, to je suprotno svemu za sta se navodno zalazete. Uglavnom idioti 100%.

Sramotan komentar!

I meni isto to dođe svaki dan. Nevjerovatno je koliko smo pali zbog naše policije koja već godinama kažnjava uglavnom normalne građane dok se grle ljube i opraštaju sa papcima, mafijašima i sličnim. ka Flojd "Cetvorkas"-fakat si bez mozga!Ako je tebi ONO sto je ova spodoba uradila "normalno"- e onda fakat svi mi ostali smo papci i glupani , samo je saka vas"pametna".Ako ste nam opet doveli Srbe da vladaju Sarajevom, Mostarom, Srebrenicom, ne znaci da mozete raditi sta radite! Ne daj Boze da je nesto slicno uradila na Zapadu( i njihovi mediji bi davno nestali"preko noci", jer su u njihovom vlasnistvu do jednog - a najgori su Klix,Dnevni Avaz, Federalna, FACE TV, RSA,Despot,Depo, RTV BiH,Olsobodjenje, Zurnal i hejbet drugih), odakle saljete dezinformacije i zavadjate iskljucivo Bosnjake, i djelite ih na stotine vrsta i stranaka. Vas ne bi bilo ni Zapadu.Nego policiji u F BiH treba dati ovlasti kao u Americi-da imaju mogucnost id aubiju!U genocitetu od toga nema nista jer bi onda pobili sve nesrbe za dva dana. Kazne treba UDESETOROSTRUCITI, kad necete milom, onda ce te silom. Na Zapadu te opali akznom od 20.000 eura pa ti provociraj Policiju i laj kao cuko na sve oko tebe. Takve salju odmah u institucijke slicne JAGOMIRU...

Nisam@Robot

Sve po Zakonu ali za SVE....bez izuzetka.!!

Na komunistickomasonskom portalu-tendenciozan naslov

sada jedna alapaca i jalijasica treba da bude uvod u novu"aferu",koja ce biti OPET pripisana SDA...nagledali smos etakvih filmova KOJOVICU...scenaristo svega sto se desava u Sarajevu...i TVOJE odluke da se vlast u Mostaru dadne u ruke Hrvata...zato ce oni njemu da vrate na drugom mjestu...

King

Ja i?

Sarajka

Sve po Zakonu ali za SVE....bez izuzetka.!! ka Nisam@Robot Covjece, i mi smo svi za JEDNAKOST i ne vidim uopce da ima razlika ,pravo da ti akzem.Ali vas je neko ubijedio sda ima i d avas, bas vas"neko mrzi".Budalastina.Barem toga u Sarajevu nema vec se zakon maksimalno postuje. Za druge dijelove zemlje ne znam ali ovdje,ako si nagrabusio-i platices.Ako imas dokaze,bujrum prijavi. Ali ovu"predstravu"koju je izvela danas doticna,one psovke,pljuvanje policije, udaranje-fakat samo komunjare mogu uciniti nesto slicno.Ili strani placenici.A posto znamo odakle novac stize takvim, nije ni cudo.Dobiju crno na bijelo kakav belaj danas da naprave.U Sarajevo mzoe uci ko god zeli..svasta i svega se nakupilo..ali svi su SLOBODNI da akzu sta misle!I ne moze nam nikakav Kojovic ni Konakovic nabaciti da smo mi nekulturan anrod!

King

I btw morel neko ove SDA botine ocerat odavlen, molim vas

Sarajka

I btw morel neko ove SDA botine ocerat odavlen, molim vas ka King naravno.To su ONI. Ako ne mislis kako ONI kazu-odmah si SAD bot.I sta tebe briga z akoga ja glasam.i STA ako volim stranku MOGA NARODA?U cemu je tvoj problem Milutine sa Pala?Treba da lajete samo VI .Opet ce sutra vas Avaz da objavi da je "BAKIROVA POLICIJA UHAPSILA JADNU AKTIVISTICU"?Na to se vise NE LOZIMO MILUTINE!

ovakvi su nam svi danasnji placenici,tj"novinari"

Sutra ce joj ambasada V.Britanije izdati vizu...odradila je posao....da se digne nova izmilsjena frka i "AFERA" dok se Tuziteljstvo,Ikona i Aluminjski kombinat ne zaborave...

Bot, bot

Opet ništa drugo osim plaćenih botova. Pameti nigdje na vidiku, a o poštenju da ne govorim.

Habuhabuhabu

U zemljama trećeg svijeta, vlast u policiju angažuje nekulturne i nepismene kako bi bili što poslušniji i odaniji režimu. Da im stan u grad, dovoljna satisfakcija za čitav život.

MAKTUB

I meni isto to dođe svaki dan. Nevjerovatno je koliko smo pali zbog naše policije koja već godinama kažnjava uglavnom normalne građane dok se grle ljube i opraštaju sa papcima, mafijašima i sličnim. ka Flojd "Cetvorkas"-fakat si bez mozga!Ako je tebi ONO sto je ova spodoba uradila "normalno"- e onda fakat svi mi ostali smo papci i glupani , samo je saka vas"pametna".Ako ste nam opet doveli Srbe da vladaju Sarajevom, Mostarom, Srebrenicom, ne znaci da mozete raditi sta radite! Ne daj Boze da je nesto slicno uradila na Zapadu( i njihovi mediji bi davno nestali"preko noci", jer su u njihovom vlasnistvu do jednog - a najgori su Klix,Dnevni Avaz, Federalna, FACE TV, RSA,Despot,Depo, RTV BiH,Olsobodjenje, Zurnal i hejbet drugih), odakle saljete dezinformacije i zavadjate iskljucivo Bosnjake, i djelite ih na stotine vrsta i stranaka. Vas ne bi bilo ni Zapadu.Nego policiji u F BiH treba dati ovlasti kao u Americi-da imaju mogucnost id aubiju!U genocitetu od toga nema nista jer bi onda pobili sve nesrbe za dva dana. Kazne treba UDESETOROSTRUCITI, kad necete milom, onda ce te silom. Na Zapadu te opali akznom od 20.000 eura pa ti provociraj Policiju i laj kao cuko na sve oko tebe. Takve salju odmah u institucijke slicne JAGOMIRU... ka Sramotan komentar!<< Mrs djubre jedno smrdljivo vehabijsko. Ko je doveo Srbe? Zive tu odvajkada. IMAJU PRAVO da zive na svome. Da vam nije bilo komunista stoko jedna i dalje bi bili nepismeni, a i sada ste vecinom, nosali drvene stalke na ledjima i pilali drva, bili sluzincad. Gdje ste bili u NOB-u, cast ono malo izuzetaka? Ko je iznio borbu protiv okupatora i fasista. Vi niste jer ste bili u handzar diviziji i lizali guzice ustasama i okupatorima. Zato mrs u pm.

Guest

Hitno ispitati i ponašanje tzv. novinarke. Da li se predstavila kao novinar, pokazala službenu legitimaciju, naglasila da snima za neki prilog ili istraživanje.....? Puna podrška policiji.

KLOSA

ZAMRZIO SAM NOVINARE RADI KORONE PRODALI BI PORODICU RADI POLOZAJA I PARA SMETLJARI DUBOKE DRZAVE KAO I ZRASTVENI RADNICI FUJ GDJE CE VAM DUSA ISTI STE KAO POLITICARI

/ Najnovije