Uhapšen radnik pumpe koji je snimao Mladena Dulića?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

E

vid' mu glave

tuner

Dnovinaru snimanje je neovlašteno, a ne nevlašteno. I da si novinar kao što nisi, napisao bi da se ovim krši Zakon o zaštiti ličnih podataka, u dijelu ... za šta je predviđena kazna .... Dalje, nije samo to, ovdje imamo i verbalno i psihičko zlostavljanje, a za to je predviđeno to ti to. I malo možda pomogneš tužilaštvu, koje i čita sve o ovome, da zna kako da formira optužnicu.

Anthony

Ironija je sto se mnogi ponašaju kao ovaj celavac sa lošim zubima. Mnogi ismijavaju druge i drugačije, i postavljaju na svoje učmale mrežne platforme. Mnogi su isti kao ova mrcina, i jednako loše zube imaju kao on.

Zlo u glavi

Divlji otjerase pitome! Osobe s tim karakterom nam ne trebaju. Noga.

***

Oladi čoeče. Dovoljna mu je robija zatvora.

Zoran

Ma *** vezati golog na ulici za banderu i ostaviti do proleca

30 godina se gaji fasizam

Sad se gade na ono sto su odgojili.

Baton

SNSD politika i sile...a iz laktaša te njegovi poslušnici proizvode ovakve ljude.Nama su uzori ponašanja nekulturni i polupismeni ljudi.Djeca nam iz škola izlaze nespremna za život što je pokazalo i poslednje PISA istraživanja kojeg više u Bosni neće biti zahvaljujuči stranci koja je i ovaj put pobijedila u RS tj jednom čovjeku koji je primjer i "neprikosnoveni vođa" za ove stvorove sa pumpe.

/ Najnovije