Ugostitelji bh. grada: Oko 1.800 radnika će otići u Dubrovnik. Ne možemo da se borimo

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ugostiteljska muka aufff

Dok je bilo konobara, govorili ste im...ako ti neces ima ko hoce da radi za 300KM. E sad kad nema vise, sad kukate kako odose raditi za solde. Malo smanjite svoje apetite, i lijepo podignite plate konobarima kako im se ne bi isplatilo ici u HR. A neeee, meni 90% a radnicima 10% i jos cu da ih kudim, kandzijam, tjeram po 2 smjene da rade i govorim kako za kifle nisu zaradili. Eeeeee

1.8000?

Klocevi

Dubovnik?

Klocevi

Bosanac

Hamalite Rvatima opet ce vas vrijedzat i lajat na Bosnu

Net

STROGI ZAKONI: JESTE LI ZNALI? Dubrovačka Republika pravoslavcima i muslimanima zabranjivala je noćenje unutar zidina i podizanje bogomolja.

EU

Hrvatska je za Bosance i Srbe postala ono šta je za njih Nemačka.

Net

KAKO STOJE KOMŠIJE? EVO KOLIKA JE PROSEČNA PLATA U ZAGREBU: U ove 2 delatnosti je zarada najviša!

Dubovnik ste popravili, jos 1.8000 ako uopste kontate

:)

Ljiljan

Nikakvo čudo,servi/slugare (današnji srbi krivoslavci)su od vajkada bili sluge a to ime su nosili vjekovima!

Katy

Kako da neko plati radnika kad je citava salva uvreda bila kad se kafa podigla na 1.50?? Ovi sto pisu komentare ocito pojma nemaju sta sve ugostitelji placaju. Ne biste vjerovali. Nije to samo placa konobaru.

@Ljiljan

Nikakvo čudo,servi/slugare (današnji srbi krivoslavci)su od vajkada bili sluge a to ime su nosili vjekovima! Ljiljan << I ograničen dijaspora koji živi od socijale koji ništa pametno nije mogao napisat. Znači i oni koji iz FBiH idu da rade u Hrvatskoj i oni su sluge. E jesi glup

Srusite Dubrovnik pa napravire jos stariji

Bem ti kafu u Trebinju, da je dzaba ne bih je pio. Hebo vas onaj kamiondzija sve

Ivan

Nisu sve sobe u Dubrovniku 400 €, nego ste se vi puno stisli. Hajde malo dajte i radnicima, ako je mogao gazda Binga možete i vi.

/ Najnovije