Ugledni profesor Senadin Lavić novi član Demokratske fronte

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Glavić za Žvaljka

DeFektni se unazadjuju, svakog dana u svakom pogledu…

Niđe veze

E jesu se i pojačali. Ovaj se navikao na funkcije pa misli kako će se preko DF dokopati kakvog ministarskog ili dekanskog mjesta. Malo se zezn'o. DF će snažno izduvati na izborima.

Svakako.

DeFektni se unazadjuju, svakog dana u svakom pogledu… ka Glavić za Žvaljka https://radiosarajevo.ba/vijesti/regija/gaf-predsjednika-hrvatske-milanovic-zakopcavao-slic-dok-je-odlikovao-puljica/444090

Hahahaha

Korak naprijed - nazad dva

?

Korak naprijed - nazad dva ka Hahahaha Prićest kod kardianala Pulje Bulje?

Sarajevo / Ugledni profesor Senadin Lavić novi član Demokratske fronte

Pametan covjek, mislim da je to jedno jako dobro pojacanje za DF.

Šta je Mile

DeFektni se unazadjuju, svakog dana u svakom pogledu… ka Glavić za Žvaljka Psssst... Nemoj nikom reći... Ovo je samo tebi u povjerenju... Željko Komšić i iduće 4 godine je tvoj i moj predsjednik... Ho`š se kladiti?

Ma

Taman, povraca mi se i od jednog i od drugog. Dva smetljara

Hocete se usreciti!

.

Gost

Koji transfer jbte,uuu

/ Najnovije