Ugledni list tvrdi: Europska komisija će preporučiti otvaranje pregovora s BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katil

Hoce li somuni i mahrame biti jeftinije kada vas prime u svoj zagrljaj.

Da smo 20% pametni koliko je bio Tito

(pardon Kardelj...) samo bi fejkali da cemo s Rusima i uletili bi u EU bez puno pregovaranja, ucjenjivanja itd. Ali to je mogao samo Tito (pardon, Kardelj :)) jelte, posto je on bio mozak iza..... ). Nasi tupodzematlije to nisu u stanju smislit, previse im se vrte dove u glOOvi.

Eu je to

Hrvatima je plaća došla NETO do 1400 E , a Slovencima je 1570 E.

Net

POVEĆAO SE PROMET Srbi masovno dolaze u šoping u Hrvatsku: Najviše se kupuje meso, trgovci padaju s nogu... JEFTINIJE I GORIVO Najistočniji hrvatski grad postao je meka za kupce iz Srbije: 'Sve je jeftinije i uvijek su neka sniženja'... TOLIKO O EKONOMSKOM TIGRU: Minimalac u Hrvatskoj, kao prosečna plata kod nas.

Bošnje

Hvala Plenki, jasno je da radite sve da uvučete BiH u NATO i EU da onda postavljate ucjene za poglavlja, onako ko Srbiji koja nije ispunila još niti jedan i nije zatvorili niti jedno poglavlje hahahaha

Ideeeeeeeeeeeeš

Jesu li Srbi uopšte znali da im je premijerka Hrvatica... Dnevno.hr 'ACINA MALA' Djed joj je bio Hrvat i partizan, a ona vodi Vučićevu Srbiju.

Sarajlija

Mogu oni sa nasim degenericima pregovarati 20g, ali nikada ne e nista dogovoriti

/ Najnovije