Biznismen Dario Pekić se pridružio ministru Rami Isaku: Izabran je za predsjednika

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Najjaca Romska stranka u FBiH

Lijepe riječi su ukras!

Baba vanga

"Maće moje" je ugledan? Brkate pare i ugled.

Blam, blam...

Lijepe riječi su ukras

end

TUGO MOJA, BJEŽMO LJUDI U PM SAMO VAN...

Poso dobar, a para laka...

KLAN DO KLANA, SVAKOG DANA / NEK JE NAMA RAJA OSEDLANA / NOROD ZNA / KLAN SDA / NOROD I PRAVDA / ČIJI ONO KLAN VLADA? / SNAGA NORODA PARTIJA / KLAN ISAK I JOŠ KOJA FAMIGLIA!

PREPISIVAČKA ŠKOLA

Ništa novo, sve već viđeno. Isplativa, prepisivačka škola. Sve po provjerenoj i unosnoj nacionalmafiokratskoj recepturi: SDA, HDZ, SDS, SNSD i njihovih kasnijih "otpadnika" i "pobunjenika".

Face sa dna kace

Gledaj faca i štraca, Tito dragi!

Košmar

Hoćemo li se mi ikad iz ovog košmara probuditi, zna li se šta?

Hitan istovar

Bože, ako ikako može: ali ne cigla, nego jedan konvoj šlepera cigle- onako, prekomjerno i neselektivno!

Dokaz o nakaradnom uredjenju FBiH

u kojem ovakve stranke cine vlast i daju ministre

Bosanac

Ciganska lopovska stranka glavni cigan ramo majku mu lopovsku

Uffghrd

Stranka 3-4 prezimena

Hfcvjj

Kad papak provali da tene idu na sako, a drugi papak gura kratke pantolice u politiku pa izgleda ko da je tudje odjelo iz hemijske cistione pokupio. Ko sve danas zivi na grbaci naroda

/ Najnovije