Udruženje tužilaca FBiH oštro kritikovalo Konakovića: Pokušava da utječe na ishod predmeta

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šta izdajete besmislena saopštenja

Ovakvi kao ovaj siledžija priznaju samo silu, pa primijenite svoja zakonska prava i podignite optužnicu za ometanje pravde i uplitanje u vaš rad.

Zasto?!?

Zasto se Ministar vanjskih poslova mijesa u pitanja Ministarstva unutrasnjih poslova i zasto troai radno vrijeme i resurse na odbranu svoh licnogprijatelja koji je umjesan u poslove sa drogom?!? Ko misli da im pakuje, DEA, Europol, FBI?!??! Ko tacno?!?!

Sarajevo bih

E moj Dino,ti si bolan diplomata,sta ovo sebi radiš,daj malo se dohavizaj,upamet,bar ti nesto pametno i dobro radiš nemoj ko ona krava sa mlijekom.

F U J !!!!!!!!!!!!!!!!

I krajnji im je domet što su išli na Hadž. I on i ovaj Memija i Gavrankapetanovići i svaki mogući bandit, licemjer, ubica, lažov i prevarant u ovoj zemlji. Sve hadžije. Puna usta Alaha i selama a u duši Sodoma i Gomora. Valjda misle da je i taj Bog budala i da će i njega izlagati, prevariti i išaltat kao ove jadne, sluđene ljude. I mi se čudimo zašto nas mrze. Pa kako nas bolan neće mrziti, pa ja nas mrzim, samog sebe mrzim jer me još od zlikovca Alije Izetbegovića poistovjećuju s ovakvima kao ovaj, njegovi predhodnici i slični njemu. Ja nas mrzim. Mrzim što me neko treći gleda kroz prizmu ovih sociopatskih pohlepnih kretenčina. Fuj!

Semran

BUDUĆI DIKTATOR AKO MU SE SAD KRILA NE PODREŽU

robot

Krembila treba skloniti, hitno

IGMAN_30_ARBiH

BUDUĆI DIKTATOR AKO MU SE SAD KRILA NE PODREŽU ka Semran . - Ama kakav on i diktator, on je obična pussy koja je naučila 30 rečenica i randomizira ih evo 20 godina. Bakirov ker i dan danas, lako provjerljivo. Puni tal. Amir Pašić Faćo je za njega 200% u pravu, to svako u ovom Gradu zna!

Po nacinu ...

... pisanja vidi se da je iz pogane sda kuhinje. Gospodo tuzioci, vi ste davno izgubili vjeru i postovanje gradjana. Vrijeme je da neki od vas odgovaraju za sve iz perioda 2000 - 2024, jer tada ste zaposljavani a zna se i kako.

A bogati eto

... pisanja vidi se da je iz pogane sda kuhinje. Gospodo tuzioci, vi ste davno izgubili vjeru i postovanje gradjana. Vrijeme je da neki od vas odgovaraju za sve iz perioda 2000 - 2024, jer tada ste zaposljavani a zna se i kako. ka Po nacinu ... . Kakva je razlika između sda zlikovaca i ovog šuge lažovskog? Ima neka? Apsolutno nikakva! BTW, ovaj smećar je u sda završio i osnovnu i srednju školu i fakultet. Na mislim na onaj pravi. Taj je, naravno, kupio ....

Xyz

Nije on kriv on ne zna srednjoskolac iz granapa...SIKTER

Bond

Konakovicu ,zelim ti puno zdravllja👍

Boki

?????????????????.........

James

****

Guest

Tužioci su na žalost svi plaćeni da maltretiraju koga žele i kako žele. Samo je pitanje ko više plaća - njega zastupaju. Ko je i koliko platio glavnog tužioca Kajganića pa se ne pokreće niti jedna krivična prijava protiv Milorada Dodika? Zar baš niti jedna nije osnovana. Ostavite se vi sitnih kriminalaca i Hapsite one koji kradu od gladnog naroda. Dodik,Čović, Izetbegovic..pa tek ove nove. iki će vas jednog dana neko hapsiti bili potkovani ili ne....

IVA

PODNESITE TUZBU PROTIV OVG NESPOSOBNOG, NEPISMENOG , POKVARENOG,KRIMINALNOG LAZOVA. KAO DA MU JE VUCIC BRAT!

333

Zivimo u takvom drustvu da ni Udruzenje tuzilaca nema NIKAKAV kredibilitet. Tako da...

/ Najnovije