Udruženje poljoprivrednika FBiH o izjavi Forte: Razlika je između "papak" i "seljak"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fortislav

Njegovi roditelji su sa sela i on je seljacko dijete slucajno rodjeno u Gradu.Sad bi on da sakrije svoje korijenje,slino slinavi i svi oni sto su glasali za dezertera.

E

Ovo je istina, u Sarajevu zivi 300.000 papaka

Guest

istina je da niko ne pročita izjavu čovjeka. našli se ucenjasi iz Kiseljaka i Travnika da izvlace iz konteksta. i da nije kontekst, naravno da je "seljak" zavladao. kad se sjetim Memica i kandidature Prevljaka, kvazi generala, a sve ratni profiteri. pazi, ostavka se traži.. a premijer 10 miliona ukrao na respiratorna, ljudi na stotine umrlo zbog ne sposobnosti, i niko ništa

Porfiricus Geneticus

Glavni papak a uz to seljober primitivca je na slici!!

A sto su, alahami,

Papci krenuli u odbranu Seljaka

XX

Forto je papak od glave do pete i teški debil koji je nesposoban da vosi vladu KS đto je 101 put sam dokazao !

Guest

Biti Premijer KS ni je mala stvar .Još je veća stvar biti "papak" i premijer KS. Memić ovakav, onakav, Prevljak sad nepismen, Fadil ukrao milione a Forto, šta je on. Čovjek "mlati praznu slamu', lupa ko Maksim po diviziji i onda naknadno danima objašnjava šta je mislio. Samo mi je žao za koga sam ja dao svoj glas. Čini mi se da sam ja veći "papak" od Forte. Džukelo podnesi ostavku ako imaš imalo obraza.

Asfalt pudlica

Forto ne poznaje ljudskosti, trebao tražiti poso u asfaltnoj bazi pošto mu asfalt nešto uzvišeno znači.

nasvasta

SDA seljaćine koje se prodaju za pare jebla vas izdajnička SDA koja i dovede Bošnjake u ovaj položaj seljaćinama zabraniti glasanje jer će nas stoka sitnog zuba odvesti u provaliju.

JA1

Ja koliko znam dao je izjavu za neku stranu novinsku kucu. E hajd ga sad ti prevedi na eng rijec papak. Red neck na engl znaci seljak malogradjanin neuk itd, jbga. Sto su se SDAovci uhvatili forte, bitno je osvojit sarajevo dok u isto vrijeme izmetbegovic u hrvatskoj prodaje bosnu.

/ Najnovije