Udruženje logoraša Mostar: "Visoki" predstavnik Schmidt se mora zaustavi, dotakao je crvenu liniju

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Kada cmizdre, zvuči kao neka gromka glazba, a glazba je kao što svi znamo zvonka radost

OhR

Visoki predstavnik je postovalac i zagovornik UZP i čovjek koji veliča fašizam. Mora biti protjeran iz BIH

Visoki

je nezaustavljiv !!

VPUZPSchiit

VP UZP Schiit, pod hitno masovni protesti i tražiti da ide kući. Ako smo pametni, valjda jesmo,valjda imamo balls da se suprotstavio ovom uhljupu korumpiranom.

Brko

>>Visoki predstavnik je postovalac i zagovornik UZP i čovjek koji veliča fašizam. Mora biti protjeran iz BIH ka OhR<<PRVO KRMCINO ZATO UZP CU TE TUZIT SAMO NECES PROCI KO IZEDBEGOVIC TEBE CE OSUDIT NEMOZES CJELI NAROD NAZIVAT UZP DRUGO KRMCINO KAD JE PETRIC UNISTAVO HRVATE TAD SI SUTIO A VECE JE ZLOCINACKA TZABIH IMALA LOGORE

Torbicom ga F

>>>>Visoki predstavnik je postovalac i zagovornik UZP i čovjek koji veliča fašizam. Mora biti protjeran iz BIH ka OhR<<PRVO KRMCINO ZATO UZP CU TE TUZIT SAMO NECES PROCI KO IZEDBEGOVIC TEBE CE OSUDIT NEMOZES CJELI NAROD NAZIVAT UZP DRUGO KRMCINO KAD JE PETRIC UNISTAVO HRVATE TAD SI SUTIO A VECE JE ZLOCINACKA TZABIH IMALA LOGORE ka Brko<< Brko brkane, moj omiljeni krkane! UZP ne znači cijeli narod nego one koji su osuđeni za UZP, za masovna ubistva i ratne zločine, valjda bi trebao razlikovati jedninu od množine, ili je to tebi sve ista, neka kolektivna svijest.

U stvari

Svabe su obicna stoka. Jako marljiva disciplinovana sofisticirana stoka koja uvijek vrhunski efikasno radi slijedeci strogo definisana pravila i na kraju dana vrate se u stalu za jasle da se najedu i odmore. Nikad ne misle svojom glavom niti rade za svoj interes.

Bosanac

***

Pehlivan

>>Visoki predstavnik je postovalac i zagovornik UZP i čovjek koji veliča fašizam. Mora biti protjeran iz BIH ka OhR<< Šta se čeka haveru?! Pravac u ulicu Mehmeda Spahe 14, da vas organizuje kriminalna organizacija SDA, pa krenite prema OHR-u, s ciljem isterivanja istog?! A prpa, znači?! Pa sjećam vas se ja, kad ste ispred Parlamenta Federacije, kumili Lendu, da ne da Bosnu i Islam, pa bome ga dobro *****iste!

Boza i Ašlama

nemojte mene, sisam boni ja... šta ste nalegli na mene sirotana?! pitajte hhamere koji guraju i meni i vama, i ne vade (nota bene: ja sam ovđena zbog platice hihihihi jel vam krivo)

Bosanac

***

Goethe

Svabe su obicna stoka. Jako marljiva disciplinovana sofisticirana stoka koja uvijek vrhunski efikasno radi slijedeci strogo definisana pravila i na kraju dana vrate se u stalu za jasle da se najedu i odmore. Nikad ne misle svojom glavom niti rade za svoj interes. ka U stvari Onomad su mislili, u doba Goethea svojom glavom... Al im američka Dub. Država inslalira Hiću, pa ih Ammeri oslobodiše i porobiše do 2099...

Borac sa Žuči

Treba jednom priznati da je Dodik bio u pravu za ovog gospodina. Jedini je digao glas protiv Schmidta. Sve ono što je govorio u startu sad se obistinjuje Trojka je njegova desna ruka, a HDZ lijeva. Trojka je pristala da jedan glas katolika (hrvata) vrijedi kao tri glasa bošnjaka (muslimana). Žalosno ispade na kraju, ali je tako.

Cmizdri Krizancevu selu

Kada cmizdre, zvuči kao neka gromka glazba, a glazba je kao što svi znamo zvonka radost ka Haha Nakon Ahmica i Stupna Dola.

Djizuse

***

Hahhahaaa

Onomad su mislili, u doba Goethea svojom glavom... Al im američka Dub. Država inslalira Hiću, pa ih Ammeri oslobodiše i porobiše do 2099... ka Goethe I uvrtili sebi u glavu da su sa Svedima rasno najcistiji prastanovnici Evrope arijevci jer se nisu kao ostali ojropljani mijesali sa nizim rasama, izazvali 2. svjetski rat u kom je poginulo 2% tadasnje svjetske populacije i popalili 6 miliona jevreja u konc-logorima.

Skretanje paznje

Treba jednom priznati da je Dodik bio u pravu za ovog gospodina. Jedini je digao glas protiv Schmidta. Sve ono što je govorio u startu sad se obistinjuje Trojka je njegova desna ruka, a HDZ lijeva. Trojka je pristala da jedan glas katolika (hrvata) vrijedi kao tri glasa bošnjaka (muslimana). Žalosno ispade na kraju, ali je tako. ka Borac sa Žuči Sa ruskog 2.0 krscanskog nacizma Dodari dragom na klasicni njemacki.

tuner

***

Sta sam ja rekao? Valjat muslichima dok donosi

pristrane odluke na njihovu korist. Cim ista, ama ista nije niz dlaku muslichima, odmah on nece valjat. Jako cudan mentalitet... valjda neobrazovano, nenacitano, sta ce drugo bit....

Ma jok

Jesi li to ti keve ti medjugorske bogiebice? ka Djizuse To je onaj mali vlashki peskir iz Nemacku. Kad ne nadje prangiju da primi ovdje dodje istresat frustraciju i vazda taj san o crvenom fesicu.

Lazne nacionalnosti i “konstitutivne” etnije u BiH

Naciju odredjuje DRZAVLJANSTVO, a etniju u Bosni oredjuje bivsa nacionalnost drzave Kraljevine SHS. Kraljevine ni Jugoslavije odavno nema, ali njihove bivse nacije se koriste kao proxy igraci Srbije i Hrvatske u vidu konstitutivnih etnosa, u cilju ostvarivanja velikodrzavnih ciljeva.

U Bosni milenij zive Bosanci Bosnjani, Bosnjaci

Naciju odredjuje DRZAVLJANSTVO, a etniju u Bosni oredjuje bivsa nacionalnost drzave Kraljevine SHS. Kraljevine ni Jugoslavije odavno nema, ali njihove bivse nacije se koriste kao proxy igraci Srbije i Hrvatske u vidu konstitutivnih etnosa, u cilju ostvarivanja velikodrzavnih ciljeva. ka Lazne nacionalnosti i “konstitutivne” etnije u BiH

/ Najnovije