Udruženje generala o presudi Mahmuljinu: Vjerujemo da će se sagledati dokazi

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Generale ti si nas heroj steta sto ih mudzosi nepobise vise puna ih Zenica

Bosanac

Generale ti si nas heroj steta sto ih mudzosi nepobise vise puna ih Zenica

Covjek

Neshvatljivo, proglasavaju se krivim oni koji su se borili protiv agresora. NASE PRAVOSUDJE JE DNO DNA. Kada smo culi da je pravosudje tkzv. Republike srpske progladilo.krivim nekog od njihovih komandanata, nikada.

nasvasta

Proda će vas žutalj a i neka će zaslužili ste jer ste digli ruke od onih zbog kojih i uživate sa vašim porodicama pravda stiže kad tad.

Miki

Lijepe riječi su ukras

@Genocidasi

>>Neshvatljivo, proglasavaju se krivim oni koji su se borili protiv agresora. NASE PRAVOSUDJE JE DNO DNA. Kada smo culi da je pravosudje tkzv. Republike srpske progladilo.krivim nekog od njihovih komandanata, nikada. ka Covjek<< Ti si daleko od covjeka(čovjeka) kao i ovaj. I nije sud osudio branitelja nego zlikovca koji je ubijao, naređivo i znao šta radi njegovi ljudi. O samo to što ga braniš je dno dna.

@Bosanac

Bosanac; Nikakva razlika između tebe i onih srba koji isto kažu za svog sratka(ratka) generala

H

Dokazi sagledani coek osudjen, hajmo dalje. Samo sto splasnu odjednom entuzinazam oko zakona o negiranju zlocina...? Cuti se golema nelrincipijelnost u ovoj nasoj sumornoj javnosti.

Bosanac

Bosanac; Nikakva razlika između tebe i onih srba koji isto kažu za svog sratka(ratka) generala ka @Bosanac ovo je covjek nije ubio zene i djecu ko Sratkovi zlocinci

MrziteljPDA

Ja kao Bošnjak podržavam ovu presudu! Realno ljudi su ubijani mačevima,klali su ih kao životinje a ovaj je bio nadređeni mudžahedinima. I ovo je jedan korak ka pomirenju! Neka odleži. Borba je bila pravedna ali i u miru ima svakakvog svijeta i svašta se radi. A ovaj dilber je mogao bar poslije zločina da to istraži

/ Najnovije