Udruženje generala o Kljuićevim izjavama da su pripadnici ARBiH 'opljačkali' Vareš

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Kljujić kao "halal hrvat" se zaletio. Nemože Stjepane, o muslimanskoj vojsci tzv. ARBiH nije dozvoljeno iznositi neistine. 'Istina' je da tzv. Armija nepostojeće Republike nije nikoga pljačkala, nijednu crkvu srušila i nijedan ratni zločin učinila. To već godinama čujemo sa političkih govornica a i djeca u šlolama uče tu "istinu".

Moke

Reko vam covjek u brk pa.se sad zalite. Kad za Dan Armije jedan celavi SDA Kreten pozove.da.se.ide.Caci na mezar i samo Vikic ustane i kaze da.to nije u redu, tad VI ko pi** sutite. Sve nebosnjake, pa i Talijana ste marginalizirali zarad te pateticne KVAZIbosnjacke, a definitivno antibosanske politike.

Lazni generali

Šta je bilo, braćo KOSovci? Prozvao vas sve "vaš komandant", kako ste na guzove sve uzeli, kako ste gurali ustranu sve one koji nisu prihvatali SDAovsku islamizaciju Armije BiH, kako ste profitirali na krvi boraca i naroda, kako ste od kapetana 3. Klase postajali generali, kako uzimate penzije od nekoliko hiljada maraka a borci nemaju šta da jedu. Saznace se jednom vasa izdajnicka uloga, raznih Muslimovica, Rekica, Sefera i ostale klike koja je poklopila pravednu odbranu i zauzela sve pozicije, zajedno sa Izetbegovicima. Niste vi generali, vi ste pravi đenerali i izdajnici Bosne i Hercegovine.

SOS

U medjunarodno priznatoj drzavi BiH bile su paravojne formacije tzv hvo i tzv vojska rs , a Armija BiH je bila jedina legitimna vojska, ako imalo poznajes pravo i zelis govoriti istinu, ali fasisti kao ti i kljujic uvijek ce mrziti sto nije hrvatsko., a tom senilnom magarcu treba zabraniti javno istupanje.

Gost

Po čemu je Kljujić Hrvat? Vaš je trideset godina i kada nešto kritički kaže o onome što se kao nesmije onda se sjetite da je Hrvat. Ne, ne. Eto vam ga zajedno sa Komšićima i ostalim "halal Hrvatima".

Martić

"Udruženje generala"? Može li malo pobliže? Koje vojske, koje države?

Gost

Zasto gospoda generali ne demantiraju prolupalog presjednika hrvatske milanovica. O deblokadi Sarajeva od strane hrvatske vojske.

Hava

U medjunarodno priznatoj drzavi BiH bile su paravojne formacije tzv hvo i tzv vojska rs , a Armija BiH je bila jedina legitimna vojska, ako imalo poznajes pravo i zelis govoriti istinu, ali fasisti kao ti i kljujic uvijek ce mrziti sto nije hrvatsko., a tom senilnom magarcu treba zabraniti javno istupanje. ka SOS Mrs stoko. Caca ti je magarac cim se usudis reci za jednog Gospodina da je tako nesto. Tvoj te caca magarac vaspitao da ne postujes stare i bolesne. Djubrad jedna seljacka pogana.

B

Ko god je bio u ratu, zna kako je izgledalo čerupanje. Od televizora i bijele tehnike, do gaća I čarapa. A to udruženje ratnih profitera je bilo next level. Naravno, daleko bilo da je to radila ARBiH, to je radio narod bez obzira na vjeru i naciju, od Save do mora, od Une do Drine. Sad će minusi :-)

Kljujić

Samo iznio istinu, jok nisu oni pljačkali, oni su pošteni lopovi.

877853465

Nemojte svoje smece gurat pod tepit.Musliman nesmije istinu kriti. Istina je da i nas narod nije bio imun na pljackanje tuđe svojine istina u manjem obimu.prihvatite cinjenice.

IH

>>Nemojte svoje smece gurat pod tepit.Musliman nesmije istinu kriti. Istina je da i nas narod nije bio imun na pljackanje tuđe svojine istina u manjem obimu.prihvatite cinjenice. ka 877853465<< Usli u tudje stanove iz svojih fukarestina pa kad su napustali sve zivo pokrali cak i uticnice. Mozda da je 1% ljudi ostavilo tudje.

Car

Usli mnogi u rat sa osnovnom skolom izisli Generali imali 6 razreda osnovne sad kapetan I u Armiji isto u Hvo papci

sparco

Tako ce i Komsica uskoro popljuvati oni koji ga sada podrzaju cim nesto kaze sto im nepaše.

XYZ

Kljujic je dokazani BH patriota dokazao se čovjek u ratu ko je i šta je.Ovi pojedini generali sto pisu saopstenja nisu dana bili u ratu.Sta god ko kaze a da neodgovara Lopovima on je izdajnik.

Frenki Sarajevo

Oslobodili Vareš od hrvata gdje su hrvati većina i bili u HVO. O KOS-ovci bijedni i SDA koja vaš drži...

TS

Krive navode ispravljaju oni koji su krivi. U suprotnom pustili bi da same činjenice kažu suprotno ili da i budu optuženi, te da suđenje pokaže suprotno.

Ivan

ULijepe riječi su ukras!

P

Kljujic je dokazani BH patriota dokazao se čovjek u ratu ko je i šta je.Ovi pojedini generali sto pisu saopstenja nisu dana bili u ratu.Sta god ko kaze a da neodgovara Lopovima on je izdajnik. ka XYZ Tačnije, pojedini generali su bili u ratu, ali u JNA pa im tek nekad naumpalo da uteknu.

/ Najnovije