UABNOR nakon dešavanja u Mostaru najavio proteste: Na tu retoriku ne nasjedamo

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vuk

Vrijeme je da ustaske fašiste jednom za uvijek otjeramo iz Mostara. Slobodan Mostar bez hdz fašista.

Dubrovnik

Smrt fašistima hdza, sloboda narodu.

Gost

Vi ANTIFAŠISTI ovakvim komentarima pokazujete svoj FAŠIZAM.

Gost

Koliko ovi žive? Ovo je savez stogodišnjaka.

NN

Nogometni savez treba NK Zrinski vratiti u trecu ligu zbog ovih Covicevih bojovnika !

Hahaha

Zar u Mostaru ima antifašista?! A tek boraca NOR-a?! Koliko bintrebali imati godina? 100!

Ooooo!!!

Koje budale finansiraju i ovo udruženje?! Pa, ovo su očigledni, lažnjaci! Ni teoretski ne mogu biti oni, za koje se predstavljaju! To može potvrditi svako ko zna računati!

Može

>>Vrijeme je da ustaske fašiste jednom za uvijek otjeramo iz Mostara. Slobodan Mostar bez hdz fašista. ka Vuk<< Može, ali prvo očistite Sarajevo, Zenicu, Tuzlu...od islamskih Alijinih fundamentalista!

/ Najnovije