UABNOR Mostar poručio Kordiću: "No pasaran, gospodine gradonačelniče"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Koliko žive ovi partizani i njihova avangarda komunistička partija?

Promatrač sa strane

Kakav je ovo naslov? Šačica dementnih staraca nije Mostar.

Name

Kako mislite da neko ko podrzava fasizam, primi partizane? Crnokosuljasi se ponosno setaju po Hercegovini.

e

Kad je trebalo oslobadjati Mostar UABNOR podrumaši su se posakrivali i zbrisali napolje. Ako vam je stalo oslobadjajte groblje sami, ne preko ledja Bošnjaka!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Partizani

Nisu antifašisti nego največi fašisti, dosta vas je više i vaših laži, primate dobre penzije za zločine, a ljudi koji su ih radom zaradili su na minimalcu.

Grunf

Ima li u njih para? I ja bi malo.

223

BRAVO BORCI, NE DOZVOLITE OVOM UZP SKRNAVLJENJE ISTORIJE...

Hahaha

U tom groblju leže kosti najboljih mostarskih kćeri u sinova. Na onome što su oni izborili u tim teškim ratnim godinama počiva naša sadašnjost i budućnost, na svijetlim tradicijama borbe protiv fašizma, nacizma i njihovih pomagača na ovim prostorima, krvopija narodne krvi. Politika koju predstavlja g. ( ovo g. protumačiti kako hoćete) Kordić je politika fašizma i segregacije. On zna da nije u pravu, dovoljno je pametan, ali...

Istina

Komunizam je zločinačka organizacija cjeli svjet ga je osudio samo kod nas ga još veličaju .a tito je zločinac naredio je da se milion stanovnika ubije

Miki

Mi smo krivi za nacistički ambijent u Mostaru. Imamo izbore i kako smo glasali tako nam je.Ima li išta ružnije od skrnavljenja groblja onih koji položiše život za bolju budućnost.

/ Najnovije