U Zenici nestala Ena (16), porodica moli građane za pomoć

1
Radiosarajevo.ba
U Zenici nestala Ena (16), porodica moli građane za pomoć
FOTO: Facebook / Ena

Aldijana Džanić iz Zenice danas, 31. jula je na svom Facebook nalogu objavila informaciju da je sinoć nestala njena kćerka Ena.

O Eninom nestanku obavještena je i zenička policija.

"Danas u 11,00 sati, u dežurnoj službi Policijske stanice Crkvice je od strane porodice prijavljeno udaljavanje od kuće malodobne S.E. Nakon zaprimljene prijave od strane policijskih službenika se poduzimaju radnje na pronalasku lica", kazali su za portal Radiosarajevo.ba iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

SDA: 'Neodgovorna nametnuta vlast ne smije uništiti bh. kinematografiju'

SDA: 'Neodgovorna nametnuta vlast ne smije uništiti bh. kinematografiju'

Aldijana je zamolila građane da sve informacije o Eni jave njoj ili policiji.

"Moja kćerka Ena je sinoć nestala u 20 sati. Prijavljeno je svim nadležnim. Potraga je, ali ni glasa, telefon je iskljucen. Ima pjegice, dugu smeđu kosu. Imala je smeđu majicu kratkih rukava i biciklističke sivo-crne hlače. Vitka je, visoka 165 centimetara, ima 16 godina.

Svi koji je čujete ili vidite možete javiti meni ili Policijskoj stanici Crkvice - Zenica. Da napomenem sa mnom je radila svaki dan. Od sinoć od 20 sati sam na nogama kao i policija", napisala je Aldijana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije