U Tuzlanskom kantonu se desio veliki preokret na izborima: SDP BiH više nije vodeća stranka?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baton

A Nikšić će opet proglaiti pobjedu,obraz đon.

MrziteljPDA

U TK smo vas isprangijali da vam se osim obraza crvene i ***are!

MrziteljPDA

Crni Nikšiću pa ni Kukić a ni njegova švalerka nisu prebacili cenzus! Ha,ha,ha! Koalicije i hašimage

Ademir

Hoće li ko iz vlasti sada početi rentati Elzinu jer više neće biti na budžetu a ni njen švaler

JA1

Ovo je dokaz da samo SDaovska bagra ne ide iz ove zemlje, svi ostali odose. Svaka cast dzamijasima, uskoro ce ostati i bez dzemata.

tuzla je

ETNIČKI ČISTA DŽAMIJA-KASABA!

Ja SDA

Tako jeee😍samo SDA

svasta

12000 gradjana je glasalo za PDA... mene je toga vise strah nego ove promjene na vrhu, jer ipak ima vise gradjanskih zastupnika nego nacionalnih kako mi se cini.

/ Najnovije