U Turskoj gradi zgrade, a u Sarajevu aplicira za subvenciju: Poznata influenserica razljutila mnoge

46
Radiosarajevo.ba
U Turskoj gradi zgrade, a u Sarajevu aplicira za subvenciju: Poznata influenserica razljutila mnoge
Foto: Instagram / Naida Pehilj Bocnak

Poznata bosanskohercegovačka influenserica Naida Pehilj Bocnak se našla na preliminarnom spisku mladih osoba kojima bi trebala biti dodijeljena subvencija za kupovinu stana u Kantonu Sarajevo. 

Naida Pehilj Bocnak, poznatija kao Bojnakova, jedna je od 1.141 osoba koja se našla na preliminarnom spisku kojeg je jučer, 12. decembra, podijelilo Ministarstvo komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo. 

Njena aplikacija za ovu listu razljutila je mnoge građane u Sarajevu. Razlog za ovakvu reakciju je njena aktivnost na društvenim mrežama, gdje se često hvali svojim životom. Među mnogobrojnim objavama je i njen video kako oprema stan u Turskoj, a često se hvalila i time da joj je muž kupio skupocjeni automobil, piše portal Hercegovina.info

Bosanac (22) poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj: Policija objavila detalje udesa

Bosanac (22) poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj: Policija objavila detalje udesa

Da stvar bude gora, u jednoj od svojih objava je također rekla kako kupuje stan u Sarajevu iako, kako sama kaže, njeni roditelji imaju veliku kuću

"Moji roditelji imaju jako veliku kuću i svi u nju možemo stati bez problema, samo na jednom katu imamo tri spavaće sobe i toalete, ali sve to moramo prilagoditi… Tako da smo odlučili kupiti stan, kao investiciju, ali i da imamo svoju privatnost…”, rekla je Bojnakova u videu.

Često se znala pohvaliti i time da je vlasnica firme za kupoprodaju nekretnina u turskom gradu Alanya. Zbog toga je na njenoj posljednjoj objavi na društvenoj mreži Instagram jedan pratitelj odlučio da postavi pitanje na koje je brzo dobio odgovor. 

"Ja mislio vi gradite zgrade po Turskoj, a u BiH za poticaj se aplicira i štela traži", piše u komentaru, a njen odgovor je bio: "Šta će mi štela kad sam rođena Sarajka?"

Naida Pehilj Bocnak je nakon toga ugasila komentare na ovoj objavi. 

Komentari ispod objave Naide Pehilj Bocnak
Foto: Screenshot: Komentari ispod objave Naide Pehilj Bocnak

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (46)

/ Povezano

/ Najnovije