Lažna korona zabava u BiH: Konjević nije zabavljao političare, biznismene...

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Šerif je neko ko bi u Hagu pjevao Karadžiću i Mladiću za Male pare. Jednostavno taj lik u potpunosti opravdava, brani svoje Prezime. Bljak.

Lilith

Smiješne su vam kazne ! Kojih 500km?! Za takvu neodgovornost treba dodati još jednu nulu, minimalno.

Nisam@Robot

Šerif Konjević:Je neko ko bi bez imalo stida otisao i u Hag i tamo da pjeva Kradzicu i Mladicu i to sve za male pare. Lik u potpunosti brani boje svog prezimena. Bljak, trebalo bi ga ovaj puta kazniti tako da mu vise ne bude do pjevanja ni onda kad ova Pandemija prestane.!!

MDMDM

Oni bar nabavljaju vakcine. A kod nas suplja prica i bagra koha, pored svih upozorenja hoda bez maske.

h

Smiješne su vam kazne ! Kojih 500km?! Za takvu neodgovornost treba dodati još jednu nulu, minimalno. ka Lilith Bravo! Sve dok kazna nije blizu iznosa zaradjenog honorara, smijesna je.

Mrš

Dabogda se svi prisutni zarazlili i dobili kovid! Đubrad !

S

FUJ SERIFE, DOK TI PJEVAS, LJUDI UMIRU U BOLNICAMA. NIJE TE STID. SRAM TE BILO....

Ob

Za svaku osudu je takvo ponašanje, ali nešto ne vidim da osuđujete ove što šire zarazu i okupljaju se po džamijama i crkvama. Zašto država ne kažnjava vjerske zajednice! Valjda zakon treba isto da važi za sve!

Halo!!!

Da li iko čita tekst ispod!!! To je bilo prije godinu dana!

/ Najnovije