U Švicarskoj se okupili predstavnici više od 100 država, među njima je i Denis Bećirović

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Haha

***

Pa kako to

Da nisu došli Dildorad ili Željko Cvija? A ja.....ja zaboravio, oni nisu DRŽAVNI predstavnici ....pardon

Pa kako njih niko nije zvao?

Ili npr Vola Bodača Viškovića? Ona je recimo, baš ono reprezentativan....... hahahaha ..... e joj opet ja zaboravio. Rs je entitet, nije to država bolan ..... e baš sam zaboravan ....

Haha

***

Haha

***

Otac Makarije

***

Haha

***

Haha

***

Nbs

Denise a koga ti predstavljas islamsku zajednicu

Nadimak...

Samit na kojem nema 2 od 3 najjace politicke i vojne sile svijeta dovoljno govori ciji je to samit. Amera i njihovih sluga. I gle cuda i becirovic je tu.

***

***

/ Najnovije