U skandaloznom obraćanju Orban podržao Dodika na izborima: "RS je počasni susjed Mađarske"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KO

Ja i, to ih ne cini drzavom!

KO

Svakako mu je uplatio Mile jedan milion da kaze ovo, eto fol on sam tu dosao da sere!! Uglavnom prikazano na rtrs, apsolutno nerelevantno!!!

Srbi su pogani psi

Za šta ga podržao za ***** il jajca .Sigurno mu Duduk prodaje svoju *****u kćer

Suri

Vjerujem da bi gospodin Dodik dobio podršku i od Adolfa da je ovaj živ.

Glupsoni

Kcerke obojici u *****

Orban

I meni bi bila da sam oprao milijardu, dao im kredit ali moraju od mađara sve za tu milijardu da kupe. Glupi duduk

Samir77

Sta ocekivati od dva Lika od kojih cijela EU dize ruke!Samo im je ostalo jedni druge da podrze dva debilosa.

Mladen

J*******e, ss niste skontali da je vasih samo 23%.

Tako nšto su rusisti govorili za Ukrajinu

J*******e, ss niste skontali da je vasih samo 23%. ka Mladen I Ukrajina im heba mamu rusističku. Pa ti vidi da ti n bude 23, ali centimetra u ...

Samir77

J*******e, ss niste skontali da je vasih samo 23%. ka Mladen

Treba znati

1.Kako mogu nacije Srbije i Hrvatske biti nacija BiH? Zapravo bosanski srbi i hrvati nisu nacije Srbije i Hrvatske. Ne poticu iz tih drzava. Nisu im dijaspora. 2.Zasto nije bilo naroda Srba i Hrvata u BiH do XX vijeka? Jednostavno, nemamo vecinske slavenske pretke. Nismo slaveni. Srbe i Hrvate u Bosni ne pominje Matica srpska 1825, Ilija Garasanin 1844, bosanski Franjevci 1890, ministar AU zaduzen za BiH 1903. Zapravo svi pominju Bošnjake u tri vjere. 3.Otkud Srbi i Hrvati u BiH? Pravljenem Kraljevine SHS nakon I svj rata 1918. saveznici napravise njene tri nacije Srba (pravoslavce) Hrvate(katolike) i Slovence (slovenacki jezik). To je bio okidac za velikodrzavne projekte Srbije i Hrvatske. Preko sto godina krvoprolica, istrjebljenja, zla i nesrece. Procesi jos traju i destabiliziraju Evropu. Srbija i Hrvatska su zatajni ruski zagovornici slavenskog svijeta na dijelu Evrope. Nema SHS ali ostase njene nacije izvan maticnih drzava Srbije i Hrvatske. One su uzrok problema.

Ljiljan

Znači ovaj orvan uzima nazad vojvodinu !!

Ja podrzavam Viktor Orbana

Jedini pravi EU politicar sa karakterom, stavom i pun podrske i ljubavi za spostveni narod. Svaka mu cast za to.

Kažu

Vjerujem da bi gospodin Dodik dobio podršku i od Adolfa da je ovaj živ. ka Suri Adolf je smatrao srbe halo mange sasomange ili zigoiners. To je on palijama u glavu bamburao.

Kažu

***

Gogi

Za koga skandalozno?

/ Najnovije