U Sarajevu i Mostaru protesti zbog hapšenja Osmana Mehmedagića

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ccc

Vc

Habuhabuhabu

Ovi se sami izuzimaju iz dina. Islam promiče nauku i istraživački rad, književnost, umjetnost, a ne falsifikatore diploma i uzurpatore radnih mjesta na koja će se potruditi doći sposobni prije nego ih dodijele podesnima. Mahnitog li naroda.

Svašta

Protestiraju zbog kriminalca....Bože budala?

Guest

Podrška za Mehmedagića,ovo što su mu uradili je napad na BiH.

Ccc

Nema dobrih i loshih naroda. Kad su u pitanju minimumi zajednichkih interesa, postoje dobri i loshi iskljuchivo u smislu drzhava i po tom pitanju situacija funkcionira upravo ovako: sve zemlje su dobre osim remetilachkog faktora tariguzije (tzv.srbije). Jedno su informacije koje se plasiraju iz javnih i polu javnih izvora i koje opisuju sliku tenzija iz razloga o kojima namijerno u ovom trenutku nechemo govoriti. Ali u tihim privatnim razgovorima među pripadnicima obavjeshtajnih sluzbi kruze priche o tome da tariguzisti (drzavljani takozvane srbije) jednostavno kazano stvaraju previshe mnogo problema po cijelom svijetu. To je jasno potvrdio i preduhitreni pokushaj pomenutih ekstremista da tokom međunarodne sportske olimpijade mladih EYOF 2019-e u Sarajevu, plavnim valom rijeke Miljacke potope Sarajevo (zajedno sa naseljima Lukavica, Vojkovichi i cijela Dobrinja) i tako pobiju grad zajedno sa mladim sportistima i navijachima iz cijelog svijeta.

JA1

Ovo Bakirovi placenici koji ucestvuju u pljackanju i zastrasivanju naroda. Policijo udri bagru, nije to borca vidjelo u ratu.

@Ccc

Naravno. Tariguz-ija je centralni izvor problema (remetilački faktor). Danas je glavno doba Interneta, pa kao što je Vladimir Putin (FSB) kazao, živimo u svijetu u kojem se doima kao da svi sve znaju. Međutim prije relativno mnogo godina (tamo devedesetih) za doba vladavine beogradskog kasapina i haškog optuženika Slobodana Miloševića, nije bilo u svijetu mnogo Interneta, pa su centralnu informativnu ulogu imali ondašnji masivni i glomazni televizori. Ondašnji vođa američke CIA je kazao da je tada tariguzija (tzv.srbija) koristila i servirala beogradsku ratnu TV propagandu na načine na koje nije radila ni američka CIA.

jah

imate li nekog sa mindera a da nije neškolovani, korumpirani uhljeb?! Možda onda i ne bi bili ugroženi... :P

@Ccc

Nekada nije bilo mnogo Interneta, pa je emitovanje morbidne i otrovne TV propagande beogradskih kadrova imalo za jednu od posljedica, nagradu bombardovanjem 1999-e :https://www.youtube.com/watch?v=5wah7-uzibU

Drinco

Ova Bosna ko velika aleja , lijepa Al puna govana .

Veteran64

Kako protesti u 9:30 h , a radni dan?

Travnik

Ta boracka udruzenja su sda uhljebi i placenici.tu nema postenog demob borca.to su vecinom podrumasi dimijasi i njemacka pozadinska brigada.posteni borci se bore da prezive ovaj dan,traze egzistenciju za zivot,jer nemaju nikakva primanja.za razliku ovi sda terorista i poslusnika.zatvarajte lopove i kriminalce.

hydro

de zovite KP Rad i šaljite slike da operu smeće sa ulica!

Lulu

imate li nekog sa mindera a da nije neškolovani, korumpirani uhljeb?! Možda onda i ne bi bili ugroženi... :P ka jah NEMA. Divni ljudi, muslimani, intelektualci, obrazovani, kulturni, jednom rjecju Gospoda, skoro da su u ilegali, jer sa ovakvom primitivnom, prostackom, jalasom, nemaju nista i od njih se ogradjuju.

Dudek Krivousti Njofra

Uzepejko hapsi dodika ugušio dvije banke radi objekta na dedinje koji izdaje civutima

Mirza Tvica

UZP se nastavlja, od istih onih baštinikaci šute i trpe kao što su trpili i okupatorske zastave i okupatorske predsjednike, i opkupatorske školske programe i okupatorske logore i okupatorska ubijanja civila..

Osmica

Samo uzmite ko je došao na proteste, sve krimos do krimosa koji su opljačkali nas Bošnjake. Uzmite samo šta je Pljevak u radio nama Bosnjacima, pljačkao nas nije nam dao prijeći bez novaca ili traje a sada On štiti državu, On i njemu slični štite sebe jer se boje ako sad izađu dokumenta o njihovim nedjelima. Nema ih sad ko štiti.

/ Najnovije