U Sarajevu počela još jedna protestna šetnja za Palestinu

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Viktor

Najbolje je da se prosetate do palestine, i da se vise nikad ne vratite, ako bog da. Ionako tamo i pripadate i kulturoloski i civilizacijski. Pozdrav

333

@Viktor Jel' te jos boli poraz francuskih fasista?

Da se pokupis Arijevce

Najbolje je da se prosetate do palestine, i da se vise nikad ne vratite, ako bog da. Ionako tamo i pripadate i kulturoloski i civilizacijski. Pozdrav ka Viktor Do Himalaja ili irana odakle ste potekli smrtni potomci Palih andjela i zena iz Kainova roda? Ili Palestine odakle je poteko raskovani jeso-peso sa 12 trpaca iz cijek kulta obozavanja crpis arijevsku rasnu cistotu izdajniku Peruna za kutlacu Cirilova graha?

Sarajlija

****la vam palestina *****, sto se ne skupite da protestvujete protiv malih plata, penzija, poskupljenja, placke naroda, ovi ****i su bili na strani milosevica kada su nas ubijali, ko ih **** vise

jes dok vas arapa nije nigdje bilo

Do Himalaja ili irana odakle ste potekli smrtni potomci Palih andjela i zena iz Kainova roda? Ili Palestine odakle je poteko raskovani jeso-peso sa 12 trpaca iz cijek kulta obozavanja crpis arijevsku rasnu cistotu izdajniku Peruna za kutlacu Cirilova graha? ka Da se pokupis Arijevce SLAVA IZRAEL SLAVA AMERICI SLAVA IZRAEL

Sarajlija

Do Himalaja ili irana odakle ste potekli smrtni potomci Palih andjela i zena iz Kainova roda? Ili Palestine odakle je poteko raskovani jeso-peso sa 12 trpaca iz cijek kulta obozavanja crpis arijevsku rasnu cistotu izdajniku Peruna za kutlacu Cirilova graha? ka Da se pokupis Arijevce A ti si od istih tih potekao samo sto ti je familija dala ****ce turskim zlocincima, i uzeli ste od njih nakaradnu vjeru, 600 i kusur godina ste zaostali degeni *****ski za normalnim svijetom, sve vas treba deportovati u anadoliju, *****adi islamizirana

Haha

Uzbudljivo danas u bliskoistočnom Sarajevu. Prvo veselo obilježavanje propalog puča u Turskoj, a sad i performans za Palestinu. Doista, za svakog se nađe ponešto.

🤣🤣🤣🤣🤣

SLAVA IZRAEL SLAVA AMERICI SLAVA IZRAEL ka jes dok vas arapa nije nigdje bilo Glupi krscan slavi kabalisticki mit okultne jevrejske superiornosti ne znajuci da je smrdljivi gojim. 🤣 Zaboravio si da je mitska rasno napredna Evropa dobila grcku filozifiju od Arapa i Andaluzije. Lipci taj hagra i izdaji slavensku bepu pradedovsku da ti Cirilo i Metodije ne utjeraju krstom spasenje i imitiraj reformisana jevreja. Raja, necemo mu reci kako je podrzavanje Izraela koji nasilno nastoji dovesti jevrejskig mesiju - antihrista, mrtva hereza u krscanstvu jer je bogocovjek Isus posljednja velika zrtva, posljednji rabin i da je njegovo tijelo hram?

***

***

***

***

Supak

A ti si od istih tih potekao samo sto ti je familija dala ****ce turskim zlocincima, i uzeli ste od njih nakaradnu vjeru, 600 i kusur godina ste zaostali degeni *****ski za normalnim svijetom, sve vas treba deportovati u anadoliju, *****adi islamizirana ka Sarajlija Kako ti je obozavanje raskovana palestinskog jese pese cije si obozavanje prihvatilo za kutlacu graha Cirila i Metodija i izdaju Peruna osiguralo arijevsku rasnu slavensku cistotu? Jevreji po ocu gledaju od kog si plemena a od majke jesi li jevrej ili nisi. Kako Djizus nije imao oca, to je najjevrejskiji jevrej ikada. Nije ni cuo za tebe polupokrsteni orangutanu.

Serbalji nacisti i cionisti

Uzbudljivo danas u bliskoistočnom Sarajevu. Prvo veselo obilježavanje propalog puča u Turskoj, a sad i performans za Palestinu. Doista, za svakog se nađe ponešto. ka Haha Gamad genocidna.

***

***

***

***

eeee

Svaki normalan čovjek bio on Bošnjak ili ne shvata da je sa etičkog i intelektualno pravnog aspekta, pogrešno porediti Srebrenicu i Gazu. Mnogi žele da iskoriste globalnu empatiju prema palestinskom narodu i pridobiju neke političke poene za sebe pritom stvarajući nemir u već krhkom i ratom unesrećenom BIH društvu. U Gazi se ubijaju žene i djeca, u Srebrenici je vršeno selektivno ubijanje, u Gazi ima 200 000 žrtava u Srebrenici 8000. Jedino zajedničko i za Gazu i za Srebrenicu što iza svega stoji Amerika, i što Palestinci to malo bolje shvataju od Bošnjaka. Čast izuzecima.

Panzer

Dok sam ja krvarijo i gladovao u rovu 4god,Arafat, Palestina su bili uz Miloševića,boli me tuki za njih

JESTE ZVALI I

amira kabirija??

/ Najnovije