U Sarajevu počeli protesti: "Kad nepravda postaje zakon - otpor postaje dužnost"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Trebaju se svi gradovi pridruzit

reala

Sta je ovo ba svake sedmice neka parada. Bravo narode imate fin spisak zelja trebali ste napisati i da vam se isplati jos po jedna milja na ruke jednokratno..

Pajooo

Realno; Baš je super živjeti od socijale u EU

Raba

Neka protesta i treba ih biti i više ali moraju naći nekog pismenog ko će pisati zahtjeve. Traže linearno povećanje plaća koje su 2,5 puta manje od prosječnih? Takve plaće ne postoje. Traže za dem.borce 20 KM. po mjesecu od sadasnjih 0 do 5 što bi bilo više skoro 200 KM. od penzije pa niko nebi ni išao u penziju. Traže gorivo da bude 2 KM . pa bi se onda bavili izvozom goriva u susjedne zemlje. Moglo bi se šta i zaraditi. Sve u svemu zahtjeve kao da je pisalo dijete iz osnovne škole. Šteta ko vodi ove proteste.Niko ne traži pravo na rad nego samo pravo na socijalu.

Ah

Kasni se otporom vec dugo, jedno 20 godina, a kad je bila korona to je bio vrh ne cinjenja nicega kada su nam uzeli i prava da hodamo. Sad tisina i ne s*rite.

/ Najnovije