U Sarajevu otvaranje peletare do kraja godine: Investicija vrijedna 8.457.000 KM

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Šta očekivati od grupe nastavnika fizičkog vaspitanja nego da prikupljaju ovakve investicije! To je i maksimum ovih jadnika! Peletara koja se pravi godinu dana a takvu Sakib iz Olova nabavio iz Kine i instalirao za manje od dva mjeseca i eno je radi kao sat!

Hamdo

Ako Toplane ne pređu na pelet svi ćemo odjaviti grijanje.

Sofren

Mislim da je u najavi korupcija! Prvo fabrika peleta a onda dijelovi grada prelaze na zagrijavanje istim. Nemoj vjerovati ovim levatima ni kada se Bogu mole

Omg

Pelet? Pa tačno niko kod nas nije normlan! Naloženno drvo i ljepilo Mrvicu manje zagadjuje zrak i mrvicu manje je otrovno od ćumura. Nevjerovatno je da ljudi pišu da će im od peleta biti čist zrak!

hmmmmm

Koliko pelet manje zagadjuje? U svakom slucaju nevjerovatno progresiva potez. Prerhodne vlade ne da nosu nikad pravilw ili otvarale fabrike vec su ih sistemski unistavale. Dotacija za privatne.vrrice, otvaranje fabrike kako bi Sarajevo sume postalo ekonomski isplativo prrduzece a ne leglo budzetlija i uhljeba na ledjima realne privrede...mashAllah, zvuci kao da smo u Svedskoj. :)Kad se male ruke sloze, sve se moze... :)

/ Najnovije