U Sarajevu i danas skup podrške za Gazu: "Sa ubicama djece se ne razgovara! Prekinite svaki kontakt"

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa prekinuli smo sa vama

svaki kontakt, u vecini zemlalja su zabranjeni ovi skupovi i podrska teroristima

user90104

GDJE STE BILI VI PALESTINCI KAD SU NAŠU DJECU UBIJENI.NAPALI STE PRVI I TO VAŠ HEZBOLAH I POBILI MLADOST KUKAVIČKI I SADA KUKATE DA VAM NEKO POMOGNE.TRAŽILI STE BELAJ I DOBILISTEGA.

***

***

***

***

FREE PALESTINE !!!

Puna podrška za Palestinu. Stop GENOCIDU !!! Dole fašistički Izrael !!! FREE PALESTINE !!!!

***

***

***

***

***

***

Ffffff

Čim vidiš face ovih "demonstranata", sve ti je jasno.

***

***

Haha

Lujke, dati ću vam genijalnu ideju. Ujedinite proteste za “bosnu” i Palestinu i mogli bi imati čak 30 do 40 prisutnih. Znači ******te se u jedan saff i da vas alah vidi!

Komentarski zlocinci

Kakvi se samo satanisti javljaju u komentarima ne moš vjerovat da to uopšte može postojati u živom obliku 👹 👹 👹 Opravdavate Izrael za genocid.. Zlodjela protiv djece i žena.. To samo satanisti i zlotvori mogu podržavati. Zlo utjelovljeno u ljudskom obliku 👿 Apsolutno nikakve razlike ovih komentatora nema od komentatora u Hitlerovoj fašističkoj njemačkoj

NAM

Neko(?) ozbiljno opstruira gradjanski aktivizam. Ko je u medijima cuo za danasnje proteste? Gdje i koliko puta su najavljeni protesti od juce.? Narod malo zna. Na drustvene mreze necu.

Želim

Mirnu BiH. Želim normalan narod u BiH. Želim da dođu mladi u BiH. Živjela nam BiH

NAM

svaki kontakt, u vecini zemlalja su zabranjeni ovi skupovi i podrska teroristima ka Pa prekinuli smo sa vama Ti kao zestoki krizar trebao bi dati podrsku palestincina krscanima. Tebi u djetinjstvu kao da su muslimani ocijukali sa mamom pa te kompleks proganja cio zivot? Ti samo mrzis.

Ima li neki razlog

Da je većina pokrila lice. Mah

Bravooooo

Kod nas sve ok. Možemo biti primjer života 🤮

Čiji ili čija li si ti

Sto brišeš komentare

Haha

Neko(?) ozbiljno opstruira gradjanski aktivizam. Ko je u medijima cuo za danasnje proteste? Gdje i koliko puta su najavljeni protesti od juce.? Narod malo zna. Na drustvene mreze necu. ka NAM to znači da nisi ozbiljno zainteresiran da pošalješ jaku poruku kao ovi hamasovci sa slike. Morat ćeš bolje a i brže nastupiti jer Izrael polako dovršava “istraživanja”.

Gost

Zašto se naglašava da ginu žene i djeca? Matematički gledano više djece će ginuti gdje ih ima više a tamo ih nije po jedno, dvoje ili slučajno troje. Nažalost nema rata bez žrtava. Palestinci griješe što podržavaju HAMAS kojeg su osnovale zapadne tajne službe. Prvenstveno britanska.

Ne mrzim sve

Ti kao zestoki krizar trebao bi dati podrsku palestincina krscanima. Tebi u djetinjstvu kao da su muslimani ocijukali sa mamom pa te kompleks proganja cio zivot? Ti samo mrzis. ka NAM . SAMO MUSLIMANE. Ubili su mi oca i strica. SMRT MUSLIMANIMA

Sroljo se javlja

>>Kakvi se samo satanisti javljaju u komentarima ne moš vjerovat da to uopšte može postojati u živom obliku 👹 👹 👹 Opravdavate Izrael za genocid.. Zlodjela protiv djece i žena.. To samo satanisti i zlotvori mogu podržavati. Zlo utjelovljeno u ljudskom obliku 👿 JA HAS LIJABA,ŠTO NE IDEŠ TAMO SA ŠKAPU NEGO LAPRDAŠ VEĆ SI SE UNJAKE DO ZAVRAT. Apsolutno nikakve razlike ovih komentatora nema od komentatora u Hitlerovoj fašističkoj njemačkoj ka Komentarski zlocinci<<

Error

Svi smo mi palestina na zalost ovaj narod ovdje ne shvata i nece da shvati jer nema cime da shvati zato sto je okupiran raznoraznim ovisnostima koje su mu pojele i to malo sivih celija u mozgu.ovdje se radi o civilazciji generalno. I da sarajevo jeste palestina a palestina jeste sarajevo vlast nam je ista kao i palestinska izdajnici i prodane duse a narod,pa ko god drugom sebi ce ,i dobro i lose. Komentar generalno na komentare Zalosno je da smo i nakon onakvog rata ostali na istom nivou sljepoce

/ Najnovije