U Sarajevu danas protesti podrške za Gazu: Počelo okupljanje, pogledajte kako je na Baščaršiji

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ante

Svi u Gazu i pomozite "braci"

Matrixus

Samo bez tekbiranja i nepotrebnog zazivanja Božjeg imena, nema on ništa sa glupim tumačenjima njegove riječi. Ne trčite pred srpsku obavještajnu rudu jer vam slažu priču da su ovdje sve radikali i teroristi. Podrška miru i prekidu vatre DA, podrška Hamasu NE!!!!!

Sto se niste okupili kada je HAMAS ubijao?

Nigdje glasa protiv pacova????

Za Ante krmka

Dijete ti nabojem na onu stvar.M našu braću pomažemo i pomoći će mo,a hoćetel vi vašu braću po zločinu i genocidu pomoći .Toj istoj braći koju ste sa Hitlerom ubijali.Da ****te jedni drugima djecu polipsanu cionističku

VI STE SVI ZOMBI UBICE

Vi ste ZOMBI UBICE KRVOPIJE BALEGIJE ISLAMISTI HAMAS TERORISTI ......UBICE DJECE BEBA ZENA ZOMBI VI STE ZOMBI I KROKODILI NIJE VAM NIKAD DOSTA KRVI I MESA ZOMBI.......................SLAVA IZRAELU

BRUDA

Dijete ti nabojem na onu stvar.M našu braću pomažemo i pomoći će mo,a hoćetel vi vašu braću po zločinu i genocidu pomoći .Toj istoj braći koju ste sa Hitlerom ubijali.Da ****te jedni drugima djecu polipsanu cionističku ka Za Ante krmka A sta cekas mosnjo? Pravac Gaza! I tekbiraj tamo granatama.

Ante

Dijete ti nabojem na onu stvar.M našu braću pomažemo i pomoći će mo,a hoćetel vi vašu braću po zločinu i genocidu pomoći .Toj istoj braći koju ste sa Hitlerom ubijali.Da ****te jedni drugima djecu polipsanu cionističku ka Za Ante krmka Sta cekas kozojebu? Pravac Gaza! I tamo tekbiraj izraelskim.granatama.

***

***

/ Najnovije