U Sarajevu će se održati konferencija "Politika Bidenove administracije u BiH: 30 godina FBiH"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ne trošte džaba struju, šta vam je?!?!

ja sastava i fekalija, ahahaha. jahija, zornić, runjavi bezbrk i bezbradica kovačević, uf-uf-reuf, server-proka pronalazač i svi ostali, ahahaha đe vam je bolan krug 99 mehkijeh ćuna?! nemere ba beznjija! ahahahaha, nasmijaše me muje, olaham!

hah haj verige budale!

>>Nikako upamet! Opet Bosanski politicari, drzavni i vjerski zvanicnici neuko nasjedaju na SANU i HANU mantre o “ nacijama u BiH”. Ne citajte Wikipedije! Nacija je pripadnost drzavi, a ne zelja za pripadanje drzavi!! Izgubite li drzavljanstvo, izgubili ste i naciju. Ono sto se srbi i hrvata po BiH nisu nacije Srbije ni Hrvatske. To su rezidiumi (ostatci) NACIJA JUGOSLAVIJE. SHS/YU je bila visenacionalna drzava, na cijelom prostoru. Kad su administrativno pravljene njene nacije nije ih odredjivala pripadnost drzavi(Srbije, Slovenije, Hrvatske, Dalmacije, BiH,..) vec jezik i krst. Kasnije, 1974 dodase naciju SFRJ-a Muslimani, iako im se drzava ne zove Muslimanija (Muslimanska). Da bude jasno: Jedina nacija u BiH je Bosanskohercegovacka i nacionalne manjine drugih drzava. Srbi i Hrvati u BiH nisu nacionalne manjine, jer nisu iseljenistvo Srbije i Hrvatske. Zato su oni Bosanski Srbi i Bosanski Hrvati! Zapravo su ‘Jugoslovenske nacije Srbi i Hrvati u Bosni’. Drzava YU, NDH, i SHS odavno nema. Nemogu biti ni njihove nacije u BiH! Kad dodjose Hrvati u Bosnu?? Hrvatska nena iseljenistvo u BiH. Zato je Hrvatska nasa dijaspora, kako kaze dr Franjo Topic. (Intervju dec 2022 na FACE Tv) ka Veriga zbori<<ne zna mujo šta je nacija pa baljezga i rokće, krm, krm, rok, rok, njonk, njonk,... veriga je odža, olaham.... hahahaha

Ljiljan

***

/ Najnovije