U saobraćajnim nesrećama kod Gradiške povrijeđene četiri osobe

0
Radiosarajevo.ba
U saobraćajnim nesrećama kod Gradiške povrijeđene četiri osobe
Foto: Arhiv/Radiosarajevo.ba / MUP RS

Iz Policijske uprave (PU) Gradiška su rekli da se prva nesreća dogodila jučer oko 9 časova Na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška, u mjestu Brestovčina.

U nesreći učestvovali su automobil Golf koji je vozio M.Đ. iz Gradiške, Renault kojim je upravljao D.P. i Caddy koji je vozio I.S. iz Banjaluke, a u kojem se kao suvozač nalazio M.S. iz Gradiške.

U ovoj saobraćajnoj nesreći vozači D.P. i I.S, kao i suvozač M.S. zadobili su tjelesne povrede. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, prenosi srpskainfo

Izbjegnuta tragedija u Sarajevu: U Ferhadiji se ponovo obrušila fasada

Izbjegnuta tragedija u Sarajevu: U Ferhadiji se ponovo obrušila fasada

Druga nesreća se dogodila u mjestu Nova Topola.

"U nesreći su učestvovali M.Š. iz Gradiške sa putničkim automobilom Mercedes i D.N. iz Gradiške automobilom marke Opel koja je u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobila tjelesne povrede. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška", rekli su iz PU Gradiška.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije