U ponedjeljak razgovori o izmjenama Ustava Bosne i Hercegovine: Ko (ne)dolazi?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Ova tri Morona su još gori od kriminalne sda, konobari iz Bakinaca.

Ja sramotno i skandalozno podrzavam

Covica i Dodicka. Te isto tako vrlo sokantno ne podrzavam es de oa i noarod znoa, te de ef i peljeskog stakora.

Bos-Sa

Svi koji ne dodju,su bukvalno misevi,jer da su nesto znali dobro da promjene,mogli su promjeniti ranije.Svima je dobro ovakvo stanje.Lova do krova,a drzave nigdje.

***

***

Xyz

Trojka LESINARI BiH...SIKTER

Kron

Politicarima R Hrvatske treba jasno kazati da dignu ruke od Bosne i od BH katolika, jer to nije njihovo iseljenistvo. To je domicilno stanovnistvo Bosne pohrvaceno pravljenjem NACIJA novo-tvorene Kraljevine SHS. Hrvatima su proglaseni samo zato sto su katolici. Ne poticu iz Hrvatske niti su im vecinski pretci slaveni. Nema Kraljevine ni Jugoslavije. Ne moze Hrvatska skrbiti o Bosanskim katolicima. To je drsko i neprimjereno mijesanje u unutarnje stvari BiH i ugrozavanje njenog suvereniteta. Stanovnistvo BiH mora imati SVOJU NACIJU i suvereni drzavu. Bastini istu drzavnost, tradiciju, jezik i kulturu stoljecima! Isti narod u vise vjera i nevjera.

Kron

Trojku su mentalno natakli Dodik i Covic. Utrpali im da-mu pod bubrege. Mjesto o prioritetima EU oni se bave nemogucim rjesenjima “legitimnog predstavljanja naroda” i “ izbacivanjem stranih sudaca iz Ustavnog suda”. Hahahaaa! To nije trazila EU. Mislio sam da ih Ameri na to prisiljavaju dok se nije oglasio Marfi zestoko protiv toga. Dino legao pred rudu Plenkovicu i Shmitu u dobroj namjeri. Djela konac krase, a ne dobre namjere, tupani 3!

Gost

>>Politicarima R Hrvatske treba jasno kazati da dignu ruke od Bosne i od BH katolika, jer to nije njihovo iseljenistvo. To je domicilno stanovnistvo Bosne pohrvaceno pravljenjem NACIJA novo-tvorene Kraljevine SHS. Hrvatima su proglaseni samo zato sto su katolici. Ne poticu iz Hrvatske niti su im vecinski pretci slaveni. Nema Kraljevine ni Jugoslavije. Ne moze Hrvatska skrbiti o Bosanskim katolicima. To je drsko i neprimjereno mijesanje u unutarnje stvari BiH i ugrozavanje njenog suvereniteta. Stanovnistvo BiH mora imati SVOJU NACIJU i suvereni drzavu. Bastini istu drzavnost, tradiciju, jezik i kulturu stoljecima! Isti narod u vise vjera i nevjera. ka Kron<< Nije dovoljno da država ima naziv rijeke ti bi i da se nacija zove po rijeci. Niđe veze!

Milos Obilic

100ko ******ena

Matrixus

Trojku su mentalno natakli Dodik i Covic. Utrpali im da-mu pod bubrege. Mjesto o prioritetima EU oni se bave nemogucim rjesenjima “legitimnog predstavljanja naroda” i “ izbacivanjem stranih sudaca iz Ustavnog suda”. Hahahaaa! To nije trazila EU. Mislio sam da ih Ameri na to prisiljavaju dok se nije oglasio Marfi zestoko protiv toga. Dino legao pred rudu Plenkovicu i Shmitu u dobroj namjeri. Djela konac krase, a ne dobre namjere, tupani 3! ka Kron Marfi se oglasio samo zbog toga što su ovi bakinčani izjavili da je dogovor njih bez uplitanja stranaca (time gube svoj uticaj da muljaju kao i do sada) a i Marfi se oglasio kao protiv Čovića jer se amerikancima kvari njihov interes, profit od plinovoda koji ne žele da im ćapa Krivousti kriminalac iz škutorije.

Komšija

Ne dolaze neprijatelji BiH

Sta god da urade, dobro je

Najvaznija stvar je vec ucinjena, sdfa kriminalna hobotnica je unistena i pred zatvorom je!!!

Manemoj

I sto kazete dali bi covicu polovicu federacije,a vama dosta kanton Sarajevo i niksicev konjic.Bas ste dobri pregovaraci ,pa sad trazite podrsku i svih gradjana.Tako je treba vas nagradit vjesanjem na bandere.

/ Najnovije