U parlamentu BiH se konačno dogovorili oko zahtjeva za kandidatski status u EU

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Ma lazeš

Sta misle hrvati o malom covicu

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović sve je veći politički problem za hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, naročito nakon eskalacije odnosa EU i Rusije zbog Putinove invazije na Ukrajinu. Zašto je tako, te kakve su Čovićeve političke i poslovne veze s Rusijom, Nacional analizira u novom broju. Plenković je proteklih dana Dragana Čovića upozorio da je u geopolitičkom i sigurnosnom smislu iznimno bitno njegovo što hitnije distanciranje od Milorada Dodika, između ostalog i zato što je Čović, poput Dodika, prepoznat kao jedan od istaknutijih ruskih eksponenata na ovim prostorima. Štoviše, predsjednika HDZ-a BiH brojni upućeni izvori i mediji susjedne države označavaju i kao eksponenta ruskog kapitala, a navode se i konkretne Čovićeve veze s tvrtkama u BiH, Rusiji i drugim zemljama. O detaljima tih poslovnih veza, kao i o složenome političkom odnosu predsjednika HDZ-a i hrvatskog premijera Andreja Plenkovića s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem – odnosu koji je rat u Ukrajini samo još dodatno zakomplicirao – pročitajte u novom broju Nacionala, u članku Nacionalova novinara Damira Petranovića.

nasvasta

Okot fašistički hoće bijele trake a još gori je žutalj koji dade krila fašističkom sokolu.

Selo gori, a baba se češlja: Dok svijet strahuje od globalnog sukoba naš ministar sigurnosti otišao na hodočašće u Mekku.

umra dabogda! U jeku globalne krize koja trese cijelu Europu ministar sigurnosti Selmo Cikotić otputovao je u Mekku obaviti umru (islamsko hodočašće), doznaje Hrvatski Medijski Servis od dobro obaviještenog izvora bliskog Ministarstvu sigurnosti BiH. Također, HMS doznaje da su u Cikotićevoj pratnji pomno birani suputnici iz Ministarstva sigurnosti među kojima je šef ureda ministra sigurnosti BiH Senahid Godinjak. Također, s Cikotićem u društvu su i ravnatelj Ravnateljstva za koordinaciju policijskih tijela Mirsad Vilić te Fahrudin Halač, zamjenik ravnatelja Granične policije BiH.

Guest

Guest Boze me oprosti mozda je Cikotic otisao u Meku zbog turista da im se zahvali na vecoj prodaji artikala. Samo se brinem hoce li znati sve kazati malo je u pamet hadum.

/ Najnovije