U OHR-u konstultacije: Visoki predstavnik razmatra mogućnost nametanja izmjena Izbornog zakona?

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Dnovinaru jesu li konTsultacije ili konsultacije nepismenjakovicu?

Mikac

Hrvatska je regionalni lider i njeni uslovi se morju ispuniti, ako hoćete u EU milijarde iz fondova.

Dojče Marke

Kuje se 4000 tona hrvatskog evra, sa Teslinim likom! Kažu da je bio jednom u Srbiji, a i za to lažu. Hrvati trebaju tužit Srbiju, da ime hrvatskog izumitelja makne i sa aerodroma i novčanica. Sada bar više neće biti rasprve čiji je. Ceo svet će da vidi u svojim rukama. Turisti će kovanice odneti po celom svetu. Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje rešeno....idemo dalje.

Vratiše

HRVATSKA VRAĆA POTOMKE *****A! Dijaspora spašava Hrvatsku: Vraćaju se potomci Hrvata iz Južne Amerike, Vlada donosi novi plan, doznali smo što im nudi.

@Tuner

Dnovinaru jesu li konTsultacije ili konsultacije nepismenjakovicu? ka Tuner Svakom se moze dogoditi da pogrresno nesto napise, to se vidi veoma cesto u komentarima, meni prvo.. ali ja nisam Novinar i za mene nije tolika Bruka i Sramota, ipak je on novinar i njegovi tekstovi bi trebali biti ispravno napisani i na kraju prekontrolisani, od njega samog u prvom redu ... pa onda i od strane Urednika Portala ili nekog drugog.

Jasenovac

Pelješki most će na otvaranju prvi proći prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca, NEVERA! Duplo veće plate i penzije, za 7 mlrd. E veći bedepe a ne da ga stigo, ulazak u evrozonu, u Šengen, plate na jesen idu na 1100 evra i stižu Slovence....o tome se u Srbiji ne sme pisati? Pupovac je trebao da ide na slavlje Oluje u Kninu ove godine, koje je za nekih 15 dana, a sada je pitanje hoće li ići i hoće li ga Plenki ostavit u koalicoji ako ne ide.

Turkija

***

EU

Zna se tko je tu REGIONALNI LIDER.

Bosna

Znate li zašto je Bosna postala muslimanska, a Bošnjaci poturčeno Hrvatsko cvijeće? Osmanlije dolaze, a hrvatski fratri u Bosni su zaratili sa papom jer nisu hteli uopšte da ga priznaju, zato jer su oni svoj red siromaha i dobročinitelja! A tada, ko je bio protiv pape pušten je da ga muslimani pregaze! Zato je pregaženo sve pravoslavno na jugu Evrope pa i Bosna, a prva katolička Hrvatska nije jer su je branila i katolička braća talijani i austrougari. Inače, Ivan Pernar u Saboru RH javno reče da je papa izdao Hrvate u Bosni i koga briga... eto, jako interesantna tema kad bi imao ko da o tome piše i govori, recimo udžbenici? Znate li da na Blajburg sa *****ama ima i oko 6.000 muslimana iz Bosne, koji su radili bratsku NDH. Blajburg je, kako reče muftija na komemoraciji, do 95g bio najveće mesto stradanja muslimana u Evropi, tog Hrvatskog cvijeća? A koje onda uvenu i preko 8.000 u Srebrenici sa Babom, dok su radili muslimansku državu i protiv svoje braće katolika i onih muslimana ubijenih na Blajburgu?

Pretakanje iz suplja u prazno

a naprijed nema, pa nema, razmislite zasto.

Mostar

Schmidt je muslimanski placenik i ako nesto bude nametao nametnut ce kao i svi VP do sada, u muslimansku korist. Mrs u Njemacku!

kinez

NE MOZE VAS SPSAITI ONAJ SEJDO KOMSIC PJANAC VAN SERISKI.IZMISLJENI BOSNJAK??

Boske

>>Pelješki most će na otvaranju prvi proći prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca, NEVERA! Duplo veće plate i penzije, za 7 mlrd. E veći bedepe a ne da ga stigo, ulazak u evrozonu, u Šengen, plate na jesen idu na 1100 evra i stižu Slovence....o tome se u Srbiji ne sme pisati? Pupovac je trebao da ide na slavlje Oluje u Kninu ove godine, koje je za nekih 15 dana, a sada je pitanje hoće li ići i hoće li ga Plenki ostavit u koalicoji ako ne ide. ka Jasenovac<< Hajdeee ,ne rise. Minimalna plaća u RH je 3750 kuna što je cca 500 eura , ulaskom u euro zonu dakle s 1.1.2023 minimalac će se povećati za 170 kuna što je cca 22 eura .Znači minimalac u RH će biti 522 eura.S tom plaćom živi vwećina zaposlenih u RH ,umirovljenici su njih veliki broj ispod ovoga minimalca.T%ako da ne laži.

Nacista

Pokušaj da se usudila smeće nacističkog da podijelila našu državu .Vi nacisti skupo će te platiti ovoga puta.

Mikac

Lijepe riječi su ukras!

Za mostar

***

/ Najnovije