Cijene divljaju: U Federaciji poskupjelo sve - hrana, piće, voda, plin, prijevoz...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ubijaju cijenama

Nije poskupilo,nego skupi svaki dan Cijene se mjenjaju iz dana u dan,al na gore.u mom gradu litar ulja je dostigao 3,50 km,al eto kažu da dolazi pakovanje od 0,63l,navodno sda pakovanje,fadilovo ulje,valjda čemo to moči kupiti.

dP

Nismo toliko glupi da ne vidimo. Samo mlijeko je otišlo za 30%, dalje da ne nabrajam. Toliko o vašoj statistici.

Dnevni red

Ja i ?? Dokle god budemo šutili bit ce nam tako , jos i gore

W

Treba otkazati sve ugovore sa telekomima i svim onim sto covjeku nije prioritet kupovat samo nuzno u centre ulaziti samo po potrebi izdrzati jednu godinu pa da vidimo pola bi ih se zatvorilo pa ako mi tonemo nek tonu i oni

Azazel

Nije Alemko Ali jeste Amko hahaha pljaaaaackaaaaaaa

Hercegovac u Bosni

Ma de vi malo objavljujte dopise stranaka, statuse djece politicara na fb, nek se narod najede I ugrije.

/ Najnovije