U Mostaru se sastali Milorad Dodik, Dragan Čović i Nermin Nikšić. Ovo su najvažniji zaključci

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Usaglasili ste vi k... ista prica 30god ko god bio na vlasti imate 2,5 miliona stanovnika to je jedan veci grad koji vodi jedan covjek i sve funkcionise samo napustiti BiH odvesti djecu u normalno okruzenje.

nerin

O Bože pomozi nam,trenutno smo u rukama nesposobnih i umišljenih koje dušmani svaki put izlevate,,a oni im opet vjeruju i pristaju na sve ne vodeći računa o posljedicama po narod.

BiH

Orginalna kopija karadzic-tudzman-abdic

***

***

Bosanac, Adnan Lingo, smetljar SDFA

***

***

***

***

***

Koel

Ovaj ce niksic izgleda zavraiti gore nego 2014 sve su prilike unistava Bosnjake

Antimuhamed

Muslimani mogu ostati u Bosni samo po dogovoru Hrišćana i nikako drugačije

Herceg Konjic Stolac

Nerin Dizdar u komisiji za promjenu izbornog zakona. Možda je čovjek genijalac studirao engleski jezik i književnost a izgleda da mu je hobi pravo. Pa Nikšiću mogao si naći ^svršenog^ dipl.pravnika.

Bosnjo

Ko je predstavljao najmnogobrojniji narod u BiH? Neka trenerka je ateist i komunist, predstavnik ostalih

/ Najnovije