U Mostaru "osvanule" zastave Izraela i tzv. Herceg-Bosne

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mom

Ante pavelić se prevrće u grobu što to radi ustaška mladež..

Elenorin

A niko od njih, ni bosnjaka sto toboze daju podrsku Palestina, ni ove perfidne i glupe ustase sto su donedavno mucki ubijali Jevreje, nemaju pojma gdje su Izrael i Palestina locirani. Vi ste jedan obican sljam sto se koristite zrtvama da se vasa glupava muka izventilira.

Istina

Ante pavelić se prevrće u grobu što to radi ustaška mladež.. ka mom Zato je Pavelićevo"cvijeće", ostalo dosljedno u mržnji prema Jevrejima i Srbima!

Nek se zna

Bravo vlasi!

dP

Možda se jednom i ovi beogradski novinari opismene i nauče da pojam tkz. postoji samo u njihovim glavama.

Katy

Kod nas ljudi koriste svaku priliku za ispoljavanje nasih medjunacionalnih prepucavanja . Bas je njima do Izraela i Palestine. Jadni smo i bijedni kad se tudjoj muci radujemo. Ni jeno ubistvo nema opravdanje i ne smije ga imati! Nije bitno koji narod i nacija je u pitanju.

SDA intelektualac

Šta se ćeka u iSTOĆNOM Mostaru. U inat dušmanima trebalo je već staviti povezane zastave Hezbolaha i SDA.

Muderis Sanin Musa

Neka njiha tamo, Bošnjaci su za Hamas i Hezbolah.

Latko zBrode

Zločinci se nanjuše pa tako i Čovićevi kriminalci sa genocidašima

Role

Podrška iz ulice Mile Budaka LoL, to samo može kod UZP bratije.

n

hahahaha sta bi pavelic rekao na ove fasiste? smijesno, evo ih isto ko dodikovci, da su bosnje zastavu izraela okacili pavelicevi bi okacili zastavu palestine

Mostar

Samo Herceg Bosnom se mozemo osloboditi stovatelja lika i djela Osame bin Ladena i slicnih

vb

Kao i obično, balkanski glupaci samo žele reći i istaći da mrze muslimane, te da se ponose pokušajima progona i pokolja, a i ostvarenim progonima i pokoljima muslimana, a i svih ostalih, po njima drugačijih i po njihovom gorih od njih, samozvanih Srba. Ili navodno Hrvata. Srba koji sa Srbijom nemaju nikakve veze, jer u istoj toj Srbiji ne žive, nisu se tamo rodili, ne rade u Srbiji niti tamo plaćaju poreze, činjenično, što ih ne čini ne samo nepravilno rečeno Srbima, niti bosanskim Srbima, nego bosanskim pravoslavcima ali eto ..Oni kao Srbi, a neki im to kao aminovali....Ili drugi primjer, ovih “Hrvata” koji su dobili Hr putovnice svojevremeno od Tuđmana, da bi glasali za HDZ u dijaspori, pa ih to kao eto, čini Hrvatima, mada u Republici Hrvatskoj niti žive niti rade niti plaćaju poreze al eto, oni “Hrvati” I Bog…mada su samo i jedino bosanskohercegovački katolici...Kao šlag na torti onda imamo i “Bošnjake” koji u tu kategoriju svrstavaju samo one sljedbenike zlikovačke stranke SDA i njihovih vođa, identificiraju se s njima i oni su njihovi reprezenti (Ovi ostali muslimani, katolici i pravoslavci su u tim grupama nepoželjni i nepostojeći, mada je takvih više od polovine ukupne populacije)… Važno je da se opravda i rezonuje višedecenijska mržnja mržnja i ubijanje muslimana s njihove strane, a i ostalih, pa se, eto, s radošću prima i slavi svako ubijanje muslimana bilo gdje u svijetu. Jadna nesvjesnost činjenice da u istoj toj Palestini zajedno s muslimanima živi, opstaje i bori se protiv okupacije Izraela na desetine hiljada kršćana, katolika i pravoslavaca, dakle ništa takvima ne znači, s uživanjem se daje „podrška prijateljskom Izraelu“ i likuje „uspjehu“ Izraelske milicije i vojske, ponovno jadno nesvjesni da je isti taj Izrael među prvima u svijetu priznao Bosnu i Hercegovinu kao državu, ili Kosovo kao istu (što se debelo kosi s njihovim “viđenjima i principima”), sve džaba... Ovako glupa i neobrazovana sirovina može na cijelom ovom svijetu biti samo i jedino Balkanac... Neukost, neobrazovanost, i formalna i neformalna, zadojenost mržnjom naučena od starijih i onih koji su se okoristili na smrtima i jadima drugačijih, i džaba je onda pričati budalama…..Čak je uzalud ukazati im na očigledno – ako ništa, taj nas balkanski primitivluk sve zajedno odlikuje..nažalost, eto nam zajedničkog vežućeg pojma ili karakteristike… odjednom i smiješno i žalosno fakat …

Goran

Djedovi im Jevreje prije 80 godina u jame bacali i slali u Jasenovac.

666

Uvijek su se fasisti podrzavali izmedju sebe !

Pocelo je...

Svrstavanje.

ZEMLJO OTVORI SE DA SVI PROPADNEMO

KAKAV APSURD, PA OVI ISTI PAVELICEVI SU KLALI OVE ISTE JEVREJE

NB

Čudan portal, nrzavisan! Napisao sam UZP-ovci i genocidaši vole kad svijetom hara užas uklapa se u njihove koncepte. Gdje je nestao čovjek?

I

Realno, izrael moze mirno zivjeti samo kada u potpunosti ovlada i gazom i zapadnom obalom, jer ovi indijanci, bas kao i bosnje nikad nece pristati ni na kakav dogovor o suzivotu i vazda ce vrsiti teroristicke napade iz tih dijelova na izrael. Palestince fino raseliti po njima bratskim zemljama, libanu, siriju, egiptu, jordanu i turskoj, kao sto su i oni protjerali sve jevreje iz svih islamskih zemalja i onda ce biti kvit. A i ne vrijedi im ovo izigravanje zrtve, po kojem su ameri podrzali bosnje svojim avionima, jer tamo ameri drze stranu izraelu, tako da od nato intervencije nema nista, dzaba se zrtvuju svaki dan, izrael ce ih pojesti.

Zaista?

>>Realno, izrael moze mirno zivjeti samo kada u potpunosti ovlada i gazom i zapadnom obalom, jer ovi indijanci, bas kao i bosnje nikad nece pristati ni na kakav dogovor o suzivotu i vazda ce vrsiti teroristicke napade iz tih dijelova na izrael. Palestince fino raseliti po njima bratskim zemljama, libanu, siriju, egiptu, jordanu i turskoj, kao sto su i oni protjerali sve jevreje iz svih islamskih zemalja i onda ce biti kvit. A i ne vrijedi im ovo izigravanje zrtve, po kojem su ameri podrzali bosnje svojim avionima, jer tamo ameri drze stranu izraelu, tako da od nato intervencije nema nista, dzaba se zrtvuju svaki dan, izrael ce ih pojesti. ka I<<. Da li zaista mislis da je ovaj svijet stvoren zato da bi vi, oni i vama slicni silnici mogli cinit zlo nekaznjeno?

/ Najnovije