U Međugorju upriličena misa poginulim poljskim hodočasnicima: Tuga i plač među okupljenim

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Izmisljeno svetiste od djece pripremane od lokalnog svecenika. Sve to svi znaju.

Zong

Platili glavom ublehu

Aleksei hr

Bog ima svoje razloge zašto .....nemate vi šta reći u vama nema nikakvog duha vi ste prazne tjelesine

Aleksei hr

Gledajte vi svoja posla prenosite vjesti vezano za onog proroka barabu drumskog razbojnika i pedofila

Bd

Izmisljeno svetiste od djece pripremane od lokalnog svecenika. Sve to svi znaju. ka Tuner JEL TE NETKO NEŠTO PITAO STOKO ISLAMSKA???ZATVORI LABRNJU

Bd

Platili glavom ublehu ka Zong UBLEHA TE JE OKOTILA TAKO NASTRANOG

Bosanac

Sto im lazna gospa nepomogne njoj su isli

Ljiljan

Za sve je kriva lažna gospa,lažna vjera l lažni krvači !

Ljiljan

Izmisljeno svetiste od djece pripremane od lokalnog svecenika. Sve to svi znaju. ka Tuner ENO VIĐELICE(čuj viđelica ahahahaaa)ŽIVI NA HVARU IZDAJE VILU 500 EURA NA HEVTU !

?

Bog ima svoje razloge zašto .....nemate vi šta reći u vama nema nikakvog duha vi ste prazne tjelesine ka Aleksei hr I bog ti ga je primao zar nije tako? Sto li ga Juda udbaski odruka i napakova mu? Svi slagali bogu i primali ga, a Juda samo primo? Cccc

Pogani paganska

JEL TE NETKO NEŠTO PITAO STOKO ISLAMSKA???ZATVORI LABRNJU ka Bd Je li to sveti duh govori iz tebe? Kurata prikaza sto ne diskriminira zicagu? Musko, zensko od 12 godina pa moze i statua?

Azijati u aziju

Iznjamke se muhamedu u Stau pa naguram nogom pa se opet iznjamke u stau

/ Najnovije