Plan Vlade KS: Ove godine će biti rekonstruisano 25 kilometara saobraćajnica

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Grehota

ŠTETA gradi nove saobraćajnice...? E zato nam i jesu ovakve ..... čuj Šteta jbt.....pa jel bio iko drugi ba???

King

TRAMVAJSKU ZAVRSI!!! ETO SAMO TO, NISTA VISE!!!

Neka

Te, kakvi vi i vaši putevi,da imate obraza otišli bi. Ništa uradili niste osim što ste pocistili ispod tornja. Do petlje ni za dva vaša života.

opari se

Sta je bilo sa bajkama o trolejbusu do Vogošće i tramvaju do hrasnice do kraja mandata ? Rano si odustao o te price Jel i to Sebija i Bakir nedaju ? I fino vi opraste onih 16 miliona za projekte za "nesto u saobracaju" i zamjenu sijalica na semaforima... Sreca vasa pa su ovi SDA mazlumi u skupstini ..nema ko da vas pita za to..

papac

Zakrpicete par rupa i tekuce odrzavati 300 KM ceste ... Wow ! Zato se vi ubijate od rada do sabaha.. kako Fortisimo kaze

šteta

Znaci to su ti kapitalni projekti..

/ Najnovije