U kasarni Kozara Milorad Dodik dočekan uz "Marš na Drini"

13
Radiosarajevo.ba
U kasarni Kozara Milorad Dodik dočekan uz "Marš na Drini"
Print Screen / Trenutak sa jučerašnjeg prijema

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik nastavlja kako je i započeo, pa koristi zapaljivu retoriku u svakoj prilici.

Na božićnom prijemu u kasarni Kozara u Banjoj Luci društvo Dodiku, među ostalim, pravio je zamjenik ministra obrane BiH Mirko Okolić. Paradoksalno je da su se sa božićnog prijema, odakle bi se očekivale poruke mira, čuli zvuci “Marša na Drini”.

Također su na prijemu bili i ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS Duško Milunović i drugi.

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

Dodik se osvrnuo na trenutnu situaciju u Oružanim snagama BiH i kazao da su odnosi narušeni za šta je optužio ministra odbrane BiH Sifeta Podžića koji je, kako je rekao, ranije neovlašteno prekinuo vježbu koja je bila zakazana.

"Mi ostajemo posvećeni agendi koju je usvojila NSRS i kretat ćemo se u okviru te agende. Vi znate da je to niz mjera koje smo donijeli. Mi ne želimo nikakvu problematizaciju, naša politika je politika poštivanja slova Ustava BiH, mi ne osjećamo ništa dobro od onoga što se do sada zvalo reformama", smatra član Predsjedništva BiH.

Kako je bilo jučer, pogledajte u videu FTV u nastavku.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (13)

/ Povezano

/ Najnovije