U Kantonu Sarajevo danas tri puta više novozaraženih, nego jučer

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Azazel

Sebija Mengele I Forto Ajhman diktiraju brojeve, Pijavice

Tito partija

Biće toga biće kad neće da se vakcinišu. Treba uvesti najstrože mjere naročito za nevakcinisane. Šta bi bilo da je Tito pitao i Yu hočeš li se vakcinisati protiv Variole v. Tj velikih boginja. Tada su miševi koji danas traže građansko pravo na izbor pitali treba li još.

Sarajka

Biće toga biće kad neće da se vakcinišu. Treba uvesti najstrože mjere naročito za nevakcinisane. Šta bi bilo da je Tito pitao i Yu hočeš li se vakcinisati protiv Variole v. Tj velikih boginja. Tada su miševi koji danas traže građansko pravo na izbor pitali treba li još. ka Tito partija Moja komšinica se vakcinisala i eno je bolesna.Za ovaj broj oboljelih je kriv krizni štab,jer su dozvolili brojne manifestacije i nisu se poštovale postojeće mjere.U radnji skoro niko ne nosi masku..

Azazel

Biće toga biće kad neće da se vakcinišu. Treba uvesti najstrože mjere naročito za nevakcinisane. Šta bi bilo da je Tito pitao i Yu hočeš li se vakcinisati protiv Variole v. Tj velikih boginja. Tada su miševi koji danas traže građansko pravo na izbor pitali treba li još. ka Tito partija Hromi Daba je bio diktator, proleter...ovo su Pijavice

Veteran64

PCR testovi su apsolutno lazni, nevazeci, nepouzdani . . . !!! Pogledajte proteste u Splitu od 22.08.! Govori doktorica koja se borila protiv epidemija u Africi!

/ Najnovije