U Kantonalnu inspekciju stigla nova prijava: Ostaje li Sebija Izetbegović i bez doktorata?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kukovi Zejnil

E pa gluposti i glupila braćo mila! Pa kakav je to doktorat ako nemaš postdiplomski i magisterij??? Čuj ostaje li bez njega ...... pa nije ga ni imala. Koliko se zna već, i njega je ukrala od Pajtove žene. Šta je bolan nejasno?????

Zana

Navalili na zenu ko smrt na babu...hahaha

Nana

>>Navalili na zenu ko smrt na babu...

lol

pa kako uopste moze imat doktorat ako nema magisterij?! cuj pitanja

Nesvatam

Muljatorka,kao i svi iz sda,nema ona nista osim srednje skole.Zasto tuzilastvo neradi svoj posao.da je kakva sirotinja ukrala hranu u nekoj trgovini,svi bi portali pisali i sva bi policija bila na nogama.koje zlo od naroda,kakav zaostao i licemjeran narod.zivotinje su kulturnije i normalnije od mojih bosnjaka.

Koja glupost!

Pa ako nisi magistrirao, ne mozes ni upisati doktorski studij! Drugim rijecima, ako je ponisten magistarski, onda po automatizmu MORA biti ponisten i doktorat, kao i sve titule/zvanja do kojih se ne moze doci bez odbranjenog magistarskog rada. Sto se tice diplome i uvjerenja, slazem se da ne moras podici diplomu, ali obrazovna ustanova izdaje potvrdu o ODBRANI MAGISTARSKE TEZE i STECENOM AKADEMSKOM ZVANJU, a ne uvjerenje o polozenim ispitima!

Lol

Hahaha. Kako je smiješna s ovim.

/ Najnovije